AC Milan uitshirt 2024-2025 elegant en innovatief!

Het nieuwe AC Milan uitshirt 2024-2025 is op een wel heel speciale manier onthuld door de club en kledingsponsor Puma. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen Manchester City tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten droeg AC Milan in de eerste helft het thuisshirt en betrad de club na de rust het veld met het nieuwe uitshirt!

In het tenue speelt het team van trainer Paulo Fonseca ook de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Tijdens de uitwedstrijden dragen de Italianen soms ook het AC Milan 3e shirt 2024-2025. Eerder presenteerden de club en Puma al het AC Milan thuisshirt 2024-2025.

Geïnspireerd door de oorsprong van AC Milan!

Bij het AC Milan uitshirt 2024-2025 draait alles om elegantie en details! Om de elegante retro look van het shirt kun je niet heen. Het voetbalshirt is wit met een klassieke polokraag. De kraag is uitgerust met twee lijnen in de traditionele clubkleuren: rood en zwart. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Dit seizoen viert de Rossoneri het 125 jarig bestaan en ook dit voetbalshirt heeft een subtiele verwijzing naar het jubileum van de club. Wanneer je op het shirt inzoomt, zie je een design van tonale krijtstrepen in dezelfde kleur als het voetbalshirt. Deze dunne lijnen, die dus in de stof van het tenue verwerkt zijn, bevatten een speciaal patroon, dat verwijst naar de oorsprong van de club als voetbal- en als cricketclub. In de nek op de achterkant van het shirt staat in een sierlijk lettertype de tekst: AC Milan – 125 years. Alle logo’s staan op de standaard plekken en zijn zwart. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma, hoofdsponsor Emirates Fly Better versiert het midden en subsponsor MSC staat op de linkermouw. Het AC Milan logo op de linkerborst betreft een monochrome badge. Dit logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: wit/zwart.

Het AC Milan uittenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zwarte logos van de club en Puma. De sokken zijn wit en hebben op de achterkant een design van horizontale rode en zwarte lijnen. Op de sokken prijkt ook weer de naam van de stad: Milan.

Reacties

Maikel Oettle, Chief Commercial Officer van AC Milan, reageert op het design van het uitshirt: ‘’Met de innovatieve manier waarop we het uitshirt hebben gepresenteerd, blijven we onze grenzen verleggen van hoe we connecten met onze fans. Dit tenue staat niet alleen symbool voor de elegantie en innovativiteit van AC Milan, maar dient ook als bewijs voor onze toewijding aan onze fans. Door de samenwerking met Puma brengen we een ode aan onze rijke heritage eren, terwijl we ook iets terug kunnen geven aan onze community, zoals het ‘City and Milan for Change’ project.’’ Marco Mueller, Senior Director Product Line Management Teamsport Apparel bij Puma, voegt hieraan toe: ‘’Dit uitshirt is een bewijs van de heritage van AC Milan en hoe we in de samenleving staan. We wilden een voetbalshirt ontwerpen die een eerbetoon is aan de rijke historie van de club, maar ook die voldoet aan de nieuwste wensen als het gaat om performance technologieën. We zijn dan ook trots met dit shirt dat elegantie combineert met innovatie.’’

AC Milan uitshirt bestellen

Het AC Milan uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 94,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen is het uitshirt € 74,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95! Check ook de nieuwste trainingskleding van AC Milan in deze winkels!

AC Milan uitshirt 2024-2025 elegant en innovatief!
AC Milan uitshirt 2024-2025 elegant en innovatief!
AC Milan uitshirt 2024-2025 elegant en innovatief!
AC Milan uitshirt 2024-2025 elegant en innovatief!
AC Milan uitshirt 2024-2025 elegant en innovatief!