AC Milan 3e shirt 2024-2025 donkergrijs met mintgroene details

Het AC Milan 3e shirt 2024-2025 is officieel gelanceerd met het motto ‘’Welcome to Milanismo!’’ Zoals ieder seizoen heeft het alternatieve uitshirt van de Rossoneri een modieuze kleurencombinatie en dat is dit jaar niet anders.

In het 3e shirt speelt het team van trainer Paulo Fonseca vooral de uitwedstrijden in Europa, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Coppa Italia en Serie A. Het shirt is namelijk het alternatief voor het eerder gepresenteerde AC Milan uitshirt 2024-2025. Het derde tenue wordt dit jaar ook door het vrouwenteam gedragen.

Milanismo!

Het AC Milan 3e shirt 2024-2025 staat symbool voor de geest van Milanismo, alles wat Milaan en AC Milan ademt! Hoewel de traditionele clubkleuren (rood en zwart) op het 3e shirt ontbreken ademt het shirt AC Milan. Puma heeft voor het shirt gebruik gemaakt van een creatieve kleurencombinatie. De basiskleur van het shirt is namelijk antraciet grijs met mintgroene accenten. De laatste keer dat de Italiaanse club een grijs shirt had, was tijdens het seizoen 2003-2004, twintig jaar geleden dus. De v-hals is mintgroen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de logo’s van Puma (rechterborst en mouwen) & het AC Milan logo. Het AC Milan logo op dit shirt betreft een monochroom logo. De badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl va de kleuren van het shirt, in dit geval dus mintgroen. De logo’s van hoofdsponsor Emirates Fly Better en mouwsponsor MSC zijn roze. In de nek op de achterzijde van het shirt bevindt zich een detail dat verwijst naar het jubileum van de club. Hier staat in een sierlijk lettertype de naam van de club met de tekst: 125 Years. Het AC Milan derde tenue wordt compleet gemaakt door een antraciet grijs wedstrijdbroekje met mintgroene logo’s van Puma en de club. De sokken zijn ook donkergrijs en bevatten op het midden het logo van Puma met de naam van de stad: MILAN.

Maikel Oettle, Chief Commercial Officer van AC Milan, reageert uiteraard enthousiast: ‘’Dit 3e shirt, ontworpen door Puma, is een gedurfd ontwerp en symboliseert waar Milanismo voor staat: innovatie, elegantie en een diepe connectie met het erfgoed van de stad. We zijn trots dat onze spelers en supporters deze kleuren, die een moderne draai aan de identiteit van de club geven, omarmen. Door Puma kunnen we grenzen blijven verleggen, niet alleen in stijl, maar ook in duurzaamheid. We willen immers het goed voorbeeld geven, zowel op als naast het veld.''

Marco Mueller, Senior Director of Product Line Management Teamsport Apparel van Puma, voegt hier aan toe: Het derde shirt staat symbool voor de unieke mix van traditie en innovatie, die AC Milan verbindt met de jeugdige fans om iets nieuws en unieks te creëren. We wilden een tenue ontwerpen dat opvalt en tegelijkertijd trouw blijft aan de identiteit van de club. Dit tenue weerspiegelt de gedurfde en verfijnde geest van Milanismo en is ontworpen om op het hoogste niveau te presteren.’’

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma dryCELL (replica) en Puma UltraWeave (autenthic). Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic versie betreft de versie de spelers ook daadwerkelijk dragen en dus zijn uitgerust met de Ultraweave technologie. De Ultraweave technologie betreft een ultralichte, ontworpen stof met een gestructureerde 4-way stretch die gewicht en wrijving vermindert. Gebouwd voor atleten die hun snelheid en kracht willen verhogen!
  • Pasvorm: Replica – Normaal, Authentic - Slimfit

AC Milan 3e shirt bestellen

Het Puma AC Milan 3e shirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica shirt € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen bestel je dit voetbalshirt vanaf € 74,95. De voetbalbroekjes zijn € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. Check ook de andere AC Milan voetbalshirts in deze winkels. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

AC Milan 3e shirt 2024-2025 donkergrijs met mintgroene details
AC Milan 3e shirt 2024-2025 donkergrijs met mintgroene details
AC Milan 3e shirt 2024-2025 donkergrijs met mintgroene details
AC Milan 3e shirt 2024-2025 donkergrijs met mintgroene details
AC Milan 3e shirt 2024-2025 donkergrijs met mintgroene details
AC Milan 3e shirt 2024-2025 donkergrijs met mintgroene details