SKU: 58553920

Bestel hier direct en snel het OGC Nice 3e shirt 2022-203 voor volwassenen en kinderen. Dit tenue is onderdeel van de OGC Nice voetbalshirts 2022-2023. In dit voetbalshirt speelt OGC Nice een aantal Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Dit OGC Nice tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het OGC Nice voetbalshirt heeft een half-om-half design. De linkerkant van het voetbalshirt is paars en de andere kant is oranje. Deze kleuren lopen in elkaar over middels een design van flitsende strepen. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een taping in deze kleuren. Het 3e voetbalshirt bevat een ronde hals. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron Sportswear en de linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft een monochrome badge. De badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: paars. Sponsor INEOS versiert het midden van het tenue. De achterkant van de hals bevat de leus van de club in het goud: ''ISSA NISSA.'' De binnenkant van het OGC Nice 3e shirt bevat een label in de clubkleuren van de Franse club met daarin de naam. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Ronde hals
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Siliconen clubbadge
  • Dye-sub print
  • High-tech stof speciaal ontworpen voor wedstrijdtenues. Het is licht, zeer kneedbaar en scheurvast. Gegarandeerd supersnel droog.

Klik direct op de buttons om het OGC Nice 3e voetbalshirt 2022-2023 te bestellen!