Merk: SKU: 2223ECUHMEFSS

Bestel hier het officiële Marathon Ecuador thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Ecuador de WK 2022 thuiswedstrijden en andere interland in de periode 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Ecuador thuisshirt 2022-2023 is geel bevat een all-over print van dunne zigzag lijnen en geometrische vormen. De ronde hals is navy blauw met een subtiele rode lijn. Ook de schouders bevatten een donkerblauw vlak. Het tenue bevat ook nog verschillende details. De onderkant van de mouwen bevatten een subtiele graphic in de kleuren van de nationale vlag: geel/blauw/rood. Dit is ook de kleur van de band op de zijkanten van het tenue. Op de achterzijde van het tenue prijkt een print van de omtrek van het Zuid Amerikaanse land. Op de rechterborst staat het logo van Marathon en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de Federación Ecuatoriana de Fútbol (FEF). Ter hoogte van het logo van de voetbalbond prijkt aan de binnenzijde van het tenue een speciaal Ecuador logo. Dit logo bevat verschillende Ecuadoraanse symbolen en de naam van het land. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester.

Klik direct op de buttons om het Ecuador WK 2022 voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!