Zorya Luhansk voetbalshirts 2020-2021

Het Amerikaanse sportmerk Nike heeft de nieuwe voetbalshirts van de Oekraïense voetbalclub Zorya Luhansk officieel gelanceerd. Deze nieuwe shirts zijn niet alleen te zien in de nationale competitie en beker, Zorya Luhansk heeft zich namelijk ook geplaatst voor de Europa League. In dit internationale clubtoernooi nemen de Oekraïners het op tegen Sporting Braga, Leicester City en AEK Athene. Deze vier clubs zijn bij de loting met elkaar ingedeeld in poule G. Voor Zorya Luhansk start het Europese toernooi met een uitwedstrijd tegen Leicester City. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van Zorya Luhansk? Check alle details hieronder!

Zorya Luhansk thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Zorya Luhansk is gebaseerd op een standaard template van Nike. De basiskleur van het nieuwe tenue is lichtroze en de body van het shirt wordt gekenmerkt door een grafische all-over print van horizontale lijnen. De mouwen van het nieuwe thuistenue zijn uitgerust met een zigzagprint. Het nieuwe tricot van de Oekraïense club is uitgerust met de opvallende Nike collar welke schuin begint maar recht eindigt. Op de rechterborst staat de swoosh. Het bekende Nike logo is zwart van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Zorya Luhansk.  De naam van de hoofdsponsor ‘’FAVBET’’ komt ook terug op het shirt. Deze staat in het midden van het tricot. Een lichtroze broek en lichtroze kousen completeren het nieuwe thuistenue van Zorya Luhansk.

Zorya Luhansk uitshirt 2020-2021

Het Nieuwe uitshirt van Zorya Luhansk is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de club. Dit betekent dat ook het uittricot is uitgerust met de kenmerkende kraag. De kleur van het nieuwe uittenue is zwart. En de voorkant van het shirt heeft een grafische all-over print van verschillende stippen. Het zigzagpatroon op de mouwen van het shirt komt ook terug bij het uittenue. Op de rechterborst staat het logo van Nike, de swoosh is wit van kleur. Nike is sinds 2010 de trotse kledingsponsor van de club. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Zorya Luhansk. Veel hoofdprijzen heeft Zorya nog niet gewonnen. De enige hoofdprijs van de club dateert uit 1972. Toen werd Zorya Luhansk kampioen van de Sovjet-Unie. Het nieuwe uittenue van Zorya Luhansk wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

De nieuwe voetbalshirts van Zorya Luhansk zijn op dit moment alleen te bestellen in de fanshop van de club? Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Europese topclubs? Kijk in DEZE SHOP

Zorya Luhansk thuisshirt 2020-2021

Zorya Luhansk uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws