Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2021-2022

Zenit Sint Petersburg en kledingsponsor Nike hebben afgelopen weekend de nieuwe Zenit Sint Petesburg voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Russische club de Russische Premjer League, beker en Champions League wedstrijden in 2021-2022. Zenit werd afgelopen seizoen kampioen van Rusland en speelt dit seizoen dus weer in het kampioenenbal. Nike is ook dit jaar weer de producent van de Zenit Sint Petersburg voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2010. Beide partijen hebben nog een langdurig contract.

Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2021-2022

Het Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2021-2022 is ook dit jaar weer volledig lichtblauw. De body van het tenue bevat een opvallende print van rechthoeken, waarin opvallende dunne, verticale strepen zijn verwerkt. Dit design is geïnspireerd door de rivieren rondom de de stad Sint Petersburg. Deze hebben namelijk een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de maritieme kracht van Rusland. Het tenue van Zenit bevat dit jaar een brede, overlappende v-hals en een kleine opstaande kraag in het lichtblauw. Ook de mouwen zijn lichtblauw en zijn uitgezonderd van de print. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en de linkerborst bevat de badge van de club. De ster boven het logo van Zenit Sint Petersburg verwijst naar het winnen van de meer dan vijf (acht) Russische titels. Hoofdsponsor GAZPROM staat ook dit jaar in het wit op het midden van de Zenit voetbalshirts. De binnenkant van de hals van het tenue bevat de tekst: ''“Бейся за Зенит” (Vechten voor Zenit). Het Zenit Sint Petersburg thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2021-2022

Het Nike Zenit Sint Petersburg uitshirt 2021-2022 heeft een iets eenvoudiger design. Dit voetbalshirt is wit met lichtblauwe details. De ronde hals is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten van het tenue. De swoosh van Nike op de rechterborst is ook lichtblauw en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor GAZPROM. De linkerborst bevat de badge van de club en de binnenkant van de hals van het uittenue bevat ook het motto van de club. Het Zenit Sint Petersburg uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtblauwe taping. De broekjes bevatten ook de logo's van Nike en de club. De kousen van het Zenit Sint Petersburg uittenue zijn ook wit met lichtblauwe details.

Zoals alle voetbaltenues van Nike zijn de Zenit Sint Petersburg tenues onderdeel van de Nike Move To Zero campagne. Dit betekent dat de tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. De tenues zijn bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Azmoun, Malcom, Dzjoeba, Mostovoy, Lovren, Wendel, Barrios en nog meer spelers.

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt bestellen

De Nike Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2021-2022 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Je hebt in deze winkel de mogelijkheid het shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Zenit producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Direct levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Zenit tenue in de NIKE WINKEL 

of deze Zenit Sint Petersburg fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2021-2022

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2021-2022