Wolfsberger AC voetbalshirts 2020-2021

Nieuwe tenues voor Wolfsberger AC. De club uit Oostenrijk heeft haar nieuwe shirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de club har wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga, beker en in Europees verband. In Europa neemt de club het op tegen CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en Feyenoord. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts is het relatief onbekende sportmerk San Sirro. Nieuwsgierig naar de nieuwe ‘’veelbesproken’’ tenues van Wolfsberger AC? Check de details hieronder!

Wolfsberger AC thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Wolfsberger AC is overwegend wit en wordt gekenmerkt door een brede band op de borst in de kleuren groen en rood. Het tenue is uitgerust met een ronde hals en vlak onder de kraag staat het logo van kledingsponsor San Sirro. Dit logo is bijna niet te zien door alle andere sponsoruitingen die over het shirt te vinden zijn. De hoofdsponsor van de club is SBH deze staat op het midden van het shirt. Ook op de borst, schouder, zijkanten en broek van het tenue zijn sponsoruitingen te vinden. Het is dan ook niet voor niets dat de supporters van Wolfsberger AC een wandelend reclamebord noemen. Op de linkerborst prijkt wel het clubwapen van Wolfsberger AC, deze is echter moeilijk te vinden tussen alle sponsors. Ook het logo van de Oostenrijkse Bundesliga is terug te vinden op het shirt. Deze staat op de rechterborst. Het nieuwe thuistenue van Wolfsberger AC wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen.

Wolfsberger AC uit shirt en tenue 2020-2021

Het uitshirt van Wolfsberger AC is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Oostenrijkse club. Echter de brede band op de borst ontbreekt. De kleur van het nieuwe uittenue is zwart en alle sponsoruitingen op het shirt zijn wit. Een probleem voor de spelers van de Oostenrijkse club is: Wanneer een speler scoort en het clublogo wil kussen, wordt het lastig om dit wapen van Wolfsberger AC te vinden tussen alle andere logo’s op het shirt. Het clubwapen staat, net als bij het thuisshirt op de linkerborst. In Zuid-Amerika zouden de nieuwe tenues van de Oostenrijkse club minder opvallen. Daar staan de shirts namelijk bekend om de vele sponsoruitingen die erop te vinden zijn. Wie zelf nieuwsgierig is naar de nieuwe tenues van Wolfsberger AC kan op 29 oktober kijken naar de Oostenrijkse club, wanneer zij op bezoek komen in de Kuip. Het nieuwe uittenue van Wolfsberger AC wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

De nieuwe voetbalshirts van Wolfsberger AC zijn op dit moment alleen te koop in de clubshop. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Europese topclubs? Check DEZE WEBSHOP

Wolfsberger AC thuisshirt 2020-2021

Wolfsberger AC uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws