West Bromwich Albion thuisshirt 2020-2021

West Bromwich Albion en Puma hebben vandaag het nieuwe West Bromwich Albion thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt ''WBA'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op The Hawthorns gedurende het seizoen 2020-21. De club van manager Slaven Biliç eindigde als tweede in de Championship en is dus weer terug op het hoogste niveau van Engeland. Puma is sinds 2018 kledingsponsor van ''The Baggies'' en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue.

West Bromwich Albion thuis shirt en tenue 2020-21

Het West Bromwich Albion thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen een eerbetoon aan het populaire voetbalshirt van 1992-1993, welke onder andere gedragen werd door spelers als Bob Taylor en Andy Hunt. Dit betreft het tenue waarin WBA van de Second Division naar de First Division promoveerde. Het nieuwe West Bromwich Albion voetbalshirt 2020-2021 wordt ook dit seizoen weer gekenmerkt door de verticale blauwe en witte banen. Dit jaar hebben de banen, evenals in 1992-1993, verschillende breedtes Het tenue bevat namelijk twee brede blauwe banen en verder alleen maar dunnere blauwe banen. Dit design loopt ook door over de mowuen van het West Bromwich Albion tenue. Het voetbalshirt bevat dit jaar bovendien een subtiele V-hals, waaropver de strepen doorlopen. De achterkant van de hals is wit en de schouders zijn uitgerust met de zogenaamde Puma T7 taping, waarin het logo van Puma is verwerkt. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt ook weer terug op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Sinds 2018 is IDEAL Boilers sponsor van WBA en het logo van de hoofdsponsor staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues. Op de achterkant van het tenue bevindt zich ook weer het design van strepen. Het West Bromwich Albion thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede, navy blauwe taping. De kousen zijn ook donkerblauw met aan de bovenkant een design van dunne strepen. Zoals alle tenues van Puma bevat het WBA voetbalshirt de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet/vocht en voor de perfecte ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe West Bromwich Albion voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pereira, Austin, Barry, Diangana, Robinson, Brunt, Hegazy en andere spelers.

West Bromwich voetbalshirt kopen

De nieuwste WBA voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de online fanshop van The Baggies. Ben je op zoek naar een uniek retro shirt van de Engelse club? Check het dan in deze winkel! 

West Bromwich Albion thuisshirt 2020-2021

WBA thuisshirt 2020-2021