Villarreal CF voetbalshirts 2023-2024

Villarreal en kledingsponsor JOMA hebben de nieuwe Villarreal voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse voetbalclub de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. De voetbalshirts worden bovendien gedragen door het vrouwenteam en alle jeugdelftallen. Vorig seizoen eindigde Villarreal Club de Fútbol op de vijfde plek in de Spaanse competitie. Ook dit seizoen is JOMA weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Villarreal voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk is sinds het seizoen 2016-2017 de kledingsponsor en dit contract werd onlangs verlengd tot medio 2027. Pamesa Ceramica is sinds het seizoen 2013-2014 de shirtsponsor van ''El Submarino Amarillo''

Villarreal CF thuisshirt 2023-2024

Het Villarreal thuisshirt 2023-2024 werd gepresenteerd door Raúl Albiol, Carlo Adriano en Cristina Cubedo. Zoals ieder seizoen heeft het tenue een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is geel met navy blauwe accenten. De ronde hals is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Onder de hals bevindt zich ook een donkerblauwe driehoek. Alle sponsorlogo's op het Villarreal thuisshirt zijn ook donkerblauw. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van JOMA, terwijl het logo van hoofdsponsor Pamesa Cerámica op het midden van het voetbalshirt staat. De linkerborst bevat het clublogo. Het voetbalshirt bevat ook een patroon van golven en geometrische vormen, weke ervoor zorgen dat het voetbalshirt een nog beter ademend vermogen heeft. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de initialen van de club: CVF. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met navy blauwe accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Villarreal uitshirts 2023-2024

Het Villarreal uitshirt 2023-2024 is overwegend donker rood. De mouwen hebben een iets lichtere tint rood en hetzelfde geldt voor de opstaande kraag, welke een opening bevat. De kraag bevat ook twee gele lijnen, welke terug komen aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. In sommige uitwedstrijden draagt Villarreal het alternatieve uitshirt. Het voetbalbroekje en de kousen van dit tenue zijn donker rood met rode en gele details. Het Villarreal 3e voetbalshirt 2023-2024 is volledig grijs en bevat roze accenten in de kraag en in de band aan de onderkant van de mouwen. De sponsorlogo's op het 3e voetbalshirt zijn donkerblauw en ook voor dit voetbalshirt geldt dat alle logo's op dezelfde plek staan als op de andere voetbalshirts. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met roze accenten.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: MicroMesh technologie - Deze technologie bevindt zich ter hoogte van de plekken waar de spelers het meest transpireren, zoals onder de oksels.
  • JOMA SPORTECH logo's: Het logo van Villarreal op de voetbalshirts is met een speciale technologie op het voetbalshirt aangebracht. Dit betreft een flexibel en lichtgewicht rubber voor duurzaamheid en comfort.
  • Pasvorm: Normaal

Villarreal voetbalshirts bestellen

De JOMA Villarreal voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. In deze winkels kun je de voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! 

Villarreal CF voetbalshirts 2023-2024
Villarreal CF voetbalshirts 2023-2024
Villarreal CF voetbalshirts 2023-2024
Villarreal CF voetbalshirts 2023-2024