VFL Wolfsburg voetbalshirts 2021-2022

VFL Wolfsburg en Nike hebben vandaag de nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirts 2021-2022 officieel gepresenteerd met het motto #NACHTSCHICHT. In deze nieuwe tenues speelt het keurkorps van trainer Mark van Bommel de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe tenues van de ‘’Wolfe.’’ Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds het seizoen 2016-2017 en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2025.

VFL Wolfsburg thuisshirt 2021-2022

Het thema van de nieuwe tenues is dus ‘’Nachtschicht.’’ Vrij vertaald betekent dit ‘’nachtploeg’’, maar rondom de nieuwe tenues staat het verhaal van een underdog centraal, die zich door hard te werken naar de top vocht, net als wolven.  Het VFL Wolfsburg thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit seizoen een opvallend design. De iconische X print van de laatste jaren is ingeruild voor een verblindende print van ruiten, waarin diagonale strepen in twee verschillende tinten licht groen zijn verwerkt. Dit design is een knipoog naar hoofdsponsor Volkswagen. Het patroon is namelijk geïnspireerd door het prototype van de Volkswagen, de zogenaamde Erlkönige. Daarmee staat het patroon ook symbool voor kunst en innovatie. Verder is het tenue uitgerust met een brede witte v-hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de Bundesliga club. Sponsor Volkswagen prijkt in het blauw op het midden van het thuistenue. Verder bevat de zijkant van het thuistenue een witte taping. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtgroen voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte taping. Ook de kousen van het tenue zijn een combinatie van wit en lichtgroen.

VFL Wolfsburg uitshirt 2021-2022

Het VFL Wolfsburg uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de VFL Wolfsburg tenues van de jaren ’70 en ’80. Het tenue heeft namelijk dezelfde tint donkergroen als de voetbalshirts van 40 tot 50 jaar geleden. De mouwen hebben een iets lichtere tint groen en het tenue is bovendien uitgerust met fel groene details. Het VFL Wolfsburg uittenue 2021-2022 bevat namelijk een v-hals met een subtiele fel groene lijn. Bovendien is het tenue uitgerust met een opstaande kraag. Alle logo’s op het VFL Wolfsburg uittenue zijn ook fel groen en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. In de hals van beide nieuwe VFL Wolfsburg tenues is een graphic van een wolf verwerkt. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn ook donkergroen.

Ook deze Nike tenues zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit (ADV) technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe VFL Wolfsburg tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Weghorst, Lacroix, BAku, Mbabu, Philipp, Brooks, Schlager, Otavio en nog meer spelers.  

VFL Wolfsburg voetbalshirts bestellen

Het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt en uitshirt 2021-2022 kun je vanaf binnenkort bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen zijn de tenues € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes zijn € 34,95 en de kousen € 17,95. In de onderstaande winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop het nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

OF DEZE WINKEL!

VFL Wolfsburg voetbalshirts 2021-2022

VFL Wolfsburg voetbalshirts 2021-2022