VFL Wolfsburg voetbalshirts 2019-2020

VFL Wolfsburg en Nike hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd met de leus #mehrals11

. In deze nieuwe tenues speelt de Duitse club van trainer Glasner de Bundesliga, Europa League en DFB Pokal wedstrijden. Wolfsburg speelt dit jaar weer in Europa, omdat het afgelopen seizoen als zesde eindigde in de Duitse competitie. Ook dit seizoen is Nike weer kledingsponsor van VFL Wolfsburg. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2016.

VFL Wolfsburg thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt voor 2019-2020 heeft een modern design. Het tenue is overwegend donker groen en wordt gekenmerkt door de fel groene en dunne X over de body van het voetbalshirt. Het X design wordt geflankeerd door flitsende zigzagstrepen in het neon groen. Deze strepen hebben het effect van laserstralen. VFL directeur Michael Meeske reageert op het design van het tenue: ''Nike heeft opnieuw een fantastisch voetbalshirt voor ons ontwerpen. Het lichteffect an het nieuwe thuisshirt roept bij ons positieve energie op en hiermee borduren we voort op het succes van het voetbalshirt van vorig seizoen.'' Verder heeft het nieuwe tenue van VFL Wolfsburg de kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt is uitgerust met een toelopende V-hals. De binnenkant van de hals bevat een print van het wapen van de stad Wolfsburg en bovendien is de binnenkant van de hals uitgerust met een taping in de clubkleuren. Deze taping bevat namelijk groene en witte strepen en is ook zichtbaar op de achterkant van het tenue. De swoosh van Nike op de rechterborst is wit en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Volkswagen versiert het midden van het nieuwe Wolfsburg tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker groen voetbalbroekje en donkergroene kousen met net boven het midden fel groene strepen.

VFL Wolfsburg uitshirt 2019-2020

Het nieuwe VFL Wolfsburg uitshirt voor 2019-2020 is lichtblauw met witte en lichtgroene accenten in de V-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook dit voetbalshirt bevat in de hals een print van het wapen van de stad en de groen/witte taping. De logo's van de club, Volkswagen en Nike staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en witte kousen met fel groene strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe VFL Wolfsburg tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Brooks, Weghorst, Mbabu. Roussillon, Malli en andere sterspelers.

VFL Wolfsburg voetbalshirt bestellen

De nieuwe VFL Wolfsburg tenues kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. In de onderstaande webshops kan je het Wolfsburg tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

OF DEZE WINKEL!