Verenigde Staten uitshirt 2018-2019

De US Soccer heeft niet alleen het nieuwe thuisshirt van de Verenigde Staten gelanceerd. Ook het nieuwe uitshirt van ‘The Yanks’ is uitgebracht. Aankomende zomer is de USA voor het eerst sinds 1986 niet terug te zien op het Wereldkampioenschap voetbal. Het land dat in 1994 het WK zelf organiseerde kende afgelopen jaar een zeer teleurstellende kwalificatie. Landen als Panama en Honduras eindigden boven de Verenigde Staten en hierdoor liepen de Amerikanen plaatsing voor het WK mis. Bij de US Soccer wisten ze het zeker er moest verandering komen. Bij verandering hoort natuurlijk ook een nieuwe bondscoach. Ondanks dat de oude bondscoach al een tijdje geleden ontslagen is, heeft het land nog steeds geen nieuwe bondscoach. Interim coach Sarachan heeft op dit moment de leiding. Hij kiest voor de jeugd en zo werd zelfs Timothy Weah afgelopen week geselecteerd. De spits, spelend in de Jupiler League bij Telstar, wil in de voetsporen treden van zijn legendarische vader George Weah. Benieuwd naar het nieuwe uitshirt van de Verenigde Staten? Check de details hieronder!

Verenigde Staten uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Verenigde Staten is net als het thuisshirt gebaseerd op het Nike Vapor Aeroswift template. Dit is inclusief het zigzagpatroon op de mouwen en de bekende kraag van het Vapor Aeroswift template. Net als bij het thuisshirt heeft ook het uitshirt een rode strip in de kraag die doorloopt tot aan de achterkant van het shirt. De basis van het shirt is navy blauw. Aan de rechterkant van het shirt zijn lichtblauwe banen te zien. Aan de bovenkant van het shirt loopt deze bijna over de gehele voorkant. Hoe verder je naar beneden gaat hoe korter de banen worden. Op de linkerkant van de borst is het logo van Nike te vinden. De swoosh is wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de Amerikaanse voetbalbond, de US Soccer. De Verenigde Staten deed al mee aan het allereerste WK voetbal ooit. Dit was in 1930. Tijdens dat toernooi haalde de Verenigde Staten ook meteen hun beste prestatie ooit op een Wereldkampioenschap. Het land werd dat jaar namelijk 3e op het mondiale eindtoernooi. De sterspelers van de Verenigde Staten dragen dit uitshirt ook tijdens de wedstrijden in de Gold Cup. De USA is de verdedigend kampioen van dit toernooi. Het tenue waarin spelers als Dempsey, Bradley, Miazga en Altidore de komende twee jaar in te zien zijn, wordt gecompleteerd door een navy blauwe broek en licht blauwe voetbalkousen. Het nieuwe uitshirt van Nike is natuurlijk ook uitgerust met de Nike Dri Fit Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Verenigde Staten voetbalshirt kopen.

Het nieuwe uitshirt van de Verenigde Staten is vanaf medio mij te koop in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Dit is inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt. Wilt u andere fan T-shirts en merchandise producten kopen van de USA bekijk het overzicht hiernaast of in de winkel hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je USA voetbalshirt of t-shirt in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

OF DEZE SHOP