Dit zijn de Venezia FC voetbalshirts 2024-2025

Venezia heeft inmiddels ook de nieuwe Venezia voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd. Dat heeft de club uit ‘’De Serene Stad’’ gedaan in samenwerking met NOCTA, een sub merk van Nike, waarvoor Drake verantwoordelijk is. Dit merk volgt de komende seizoenen Kappa op als kledingsponsor. In de nieuwe tenues speelt Venezia de Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Vorig seizoen eindigde Venezia FC op de derde plek in de Serie B en won het uiteindelijk de play-offs.

Venezia FC thuisshirt 2024-2025

Het Venezia FC thuisshirt 2024-2025 is zwart en bevat een all-over print van sterren, geïnspireerd door het logo van NOCTA. De band aan de onderkant van de mouwen is in stijl van de clubkleuren: oranje/groen. Dit is ook het design van de taping op de zijkanten. Ook dit jaar heeft het shirt gouden accenten. Deze kleur komt terug in de dunne lijn op de mouwen en in alle logo’s. De rechterborst bevat het logo van NOCTA, de linkerborst het clublogo en hoofdsponsor Cynar Spritz staat op het midden van het tenue. Bovendien bevat het shirt een moderne polokraag met een knoopje. Het Venezia thuistenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een zwart short met aan de zijkanten subtiele oranje en groene details en gouden logo’s. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

Venezia FC uitshirt 2024-2025

Het Venezia FC uitshirt 2024-2025 is wit en wordt gekenmerkt door een design van V-banen op de bovenkant. Deze grijze banen zijn geïnspireerd door het clublogo. De clubkleuren (oranje/zwart/groen) komen terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten. Alle logo’s staan centraal op het uitshirt. Het logo van Nocta staat boven het clublogo en daaronder het logo van Cynar Spritz. Deze logo’s zijn zwart. Het Venezia FC uittenue wordt compleet gemaakt door een wit short en witte sokken met contrasterende details.

Matte Babel, onderdeel van het managementteam van Drake, reageert verheugd op de samenwerking met Venezia FC: "We zijn enthousiast om samen te werken met Venezia FC, een team dat de rijke geschiedenis en levendige cultuur van Venetië belichaamt. Het is de perfecte mix van sport en cultuur en we kijken ernaar uit om bij te dragen aan een samenwerking die verder reikt dan het veld". Fabrizia Monteleone, Brand Manager bij de club, reageert ook: "Één van de doelen van Venezia FC is om de wereldwijde populariteit van voetbal te benutten en internationale aandacht te vestigen op een van de meest culturele steden ter wereld. Venezia FC fungeert als ambassadeur voor de stad Venetië en de relatie van de club met NOCTA versterkt de bredere missie van Venezia FC om het culturele erfgoed van de stad te vieren en te versterken.''

De nieuwe NOCTA X Venezia FC voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) zijn de voetbalshirts € 134,95. Check ook andere Venezia FC merchandising in de onderstaande winkels! 

Dit zijn de Venezia FC voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Venezia FC voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Venezia FC voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Venezia FC voetbalshirts 2024-2025