Universidad de Chile voetbalshirts 2022

De Chileense voetbalclub Universidad de Chile heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe Universidad de Chile voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues spelen ''Los Azules'' de Chileense Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. Afgelopen seizoen eindigde de club uit Santiago op een elfde plek, waardoor het niet deelneemt aan de Copa Libertadores of Copa Sudamericana. Universidad de Chile speelt de thuiswedstrijden in het Estadio Nacional Julio Martinez Pradanos. Adidas is al sinds 1999 de kledingsponsor van de club.

Universidad de Chile thuisshirt 2022

Het Universidad de Chile thuisshirt 2022 heeft ene heldere tint blauw, welke geïnspireerd is door het voetbalshirt van 2011. In dit seizoen won de club uit Santiago de Copa Americana. In de finale van het toernooi versloeg Universidad de Chile LDU Quito uit Colombia over twee wedstrijden met 4-0. Het thuistenue van ''La U'' bevat verder dunne blauwe pinstripes, die in het materiaal zijn verwerkt. Bovendien bevat het voetbalshirt een brede witte V-hals met gevouwen kraag. De adidas strepen staan in het wit op de schouders en de mouwen worden ook afgesloten door een subtiele witte lijn. Op het midden van de borst prijkt het adidas logo in het wit. De linkerborst bevat de badge van de club met daarboven een gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de Copa Sudamericana in 2011. De rechterborst bevat het universiteitslogo. Op het midden van het tenue prijkt ook dit seizoen weer het logo van hoofdsponsor Betano in het wit. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de leus van de Chileense club: ''Mas Que Una Pásion'' (meer dan passie). Het thuistenue wordt dit seizoen gecompleteerd door een volledig blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte adidas strepen.

Universidad de Chile uitshirt 2022

Het Universidad de Chile uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe en navy blauwe details. De v-hlas bevat een blauwe band met daaromheen een navy blauwe camouflage print. Dit ontwerp is geïnspireerd door het uitzicht op de Andés vanuit het stadion van de club. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn blauw en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. In de nek op de achterzijde van het Universidad de Chile uitshirt prijkt de tekst: ''“MÁS ALLÁ DEL HORIZONTE” (achter de horizon). Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn ook de voetbalshirts van Universidad de Chile uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Universidad de Chile thuisshirt 2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Palacios, Fernández, Contreras, Poblete, Vargas, Tapia en nog meer spelers. Helaas is het vooralsnog niet mogelijk de nieuwe Universidad de Chile voetbalshirts te bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts of gave t-shirts van Chileense clubs? Bestel het dan in deze winkel! 

Universidad de Chile thuisshirt 2022

universidad de chile thuisshirt 2022

 

Universidad de Chile uitshirt 2022-2023

Detail Universidad de Chile uitshirt 2022-2023