Umbro lanceert 3e voetbalshirt voor Peru voor WK 2018

Peru en Umbro hebben dit weekend ook een limited edition 3e shirt gelanceerd. Dit alternatieve uitshirt wordt mogelijk door het Peruviaanse elftal gedragen tijdens het WK in Rusland. Dit betreft bovendien het laatste shirt dat door het Engelse sportmerk is geproduceerd. Vanaf augustus neemt het Zuid Amerikaanse sportmerk Marathon het stokje over van Umbro en is het nationale elftal dus te zien in de tenues van Marathon. Deze nieuwe tenues worden pas na het WK bekend gemaakt. Wil je alles weten over het nieuwe 3e shirt? Check hieronder de details!

Peru 3e shirt en tenue 2018-2019

Het Peru 3e shirt voor 2018 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de gouden accenten. Deze gouden details komen terug in de strip over de mouwen en schouders en aan de onderkant van de ronde hals. De Peru tenues worden traditioneel gekenmerkt door de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Deze band is op het nieuwe alternatieve uitshirt van Peru rood en wordt geflankeerd door een dunnere gouden strip. Ook het logo van Umbro op de rechter borst is goud. De andere borst is uitgerust met het logo van de Peruviaanse voetbalbond, de Federación Peruana de Futbol (FPF). Het Peru 3e tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met rode en gouden details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Beide bevatten uitingen van de kledingsponsor en de nationale voetbalbond.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe shirt en check ook het thuisshirt en uitshirt van Peru voor het WK van 2018.

Peru voetbalshirt bestellen

De tenues van Peru kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. In de onderstaande webshops kan je het tenue van Peru laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Peru voetbalshirt in deze online winkel! (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of in DEZE SHOP