Trabzonspor voetbalshirts 2020-2021

Een zeer goed seizoen voor de Turkse club Trabzonspor zorgt ervoor dat de club zich heeft geplaatst voor de voorronde van de Champions League. Vandaag heeft de club dan ook, in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron, de shirts voor aankomend seizoen gelanceerd. In deze shirts speelt de Turkse club de wedstrijden in de Turkse competitie, beker, en de Champions League gedurende het seizoen 2020-2021. Macron is sinds 2018 verantwoordelijk voor de ontwerpen van de voetbalshirts van Trabzonspor en ook dit seizoen hebben ze weer flitsende ontwerpen naar buiten gebracht. Nieuwsgierig? Check het hier!

Trabzonspor thuis shirt en tenue 2020-2021

Net zoals ieder jaar wordt het thuisshirt van Trabzonspor gekenmerkt door de lichtblauwe en paarse kleur. Aankomend seizoen heeft het thuisshirt van de Turkse club verschillende banen in verticale richting over het shirt in deze kleur. De verticale strepen in combinatie met de polo kraag zorgt ervoor dat het shirt een erg klassiek karakter krijgt. De kraag is paars van kleur. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn paars van kleur. Op de rechterkant van de borst is het logo van kledingsponsor Macron geplaatst. Het juichende poppetje is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Trabzonspor. Boven het logo staat een gouden ster, deze staat voor de zeven kampioenschappen van de Turkse club. Op de achterkant van het shirt is de naam van de club geplaatst. Het nieuwe thuistenue van de Turkse club wordt gecompleteerd door zowel een blauwe broek met kousen, als een paarse broek met kousen.

Trabzonspor uit shirt en derde wedstrijd shirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Trabzonspor valt op door de witte kleur. De body van het nieuwe shirt is wit. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn voorzien van een flitsend motiefje, in de clubkleuren van de Turkse club paars en blauw. Het uittricot is uitgerust met een klassieke kraag. Deze is paars van kleur. Ook het logo van Macron op de rechterkant van de borst is paars van kleur. Het clubwapen van Trabzonspor, met gouden ster, staat op de linkerborst. Op het midden van het shirt is de naam van hoofdsponsor Vestel te zien. De naam staat in rode letters op het shirt. Het nieuwe uittenue van Trabzonspor is compleet wit, ook de broek en de kousen van het shirt zijn wit van kleur. Naast het thuis- en uittenue heeft de club ook een derde wedstrijdtenue gelanceerd. De basiskleur van het derde wedstrijdshirt is grijs met een vette all-over print. Details van het shirt zijn blauw en deze komen terug in de biesjes en de kraag van het shirt. Ook het logo van Macron is blauw van kleur. De clubbadge van Trabzonspor is monochrome met de kleuren van het shirt, en staat op de linkerborst.

Trabzonspor voetbalshirts bestellen

Helaas zijn de voetbalshirts van Trabzonspor alleen te bestellen in de clubshop van de Turkse voetbalclub. Ben je opzoek naar andere tenues van Turkse clubs? Check het in DEZE WINKEL