Tottenham Hotspur trainingspak kinderen 2020-2021

Nike heeft dit jaar ook weer een nieuw Tottenham Hotspur trainingspak voor kinderen gelanceerd, of eigenlijk twee. Het Tottenham Hotspur kinder trainingspak is gebaseerd op het trainingspak dat de spelers van ''the Spurs'' dragen tijdens de trainingen en warming-up in de voorbereiding op de wedstrijden in 2020-2021. Het blauw/roze trainingspak van Tottenham is vanaf nu beschikbaar in de volgende kindermaten: XS (122-128), S (128-137), M (137-147), L (147-158) en XL (158-170). Dit betekent dat je het Tottenham Hotspur KIDS trainingspak kunt kopen voor kinderen van 6 tot ongeveer 15 jaar.

Roze Tottenham Hotspur trainingsjack, training sweater en trainingsbroek voor kinderen

Ook dit jaar is het Tottenham Hotspur trainingspak voor kinderen in twee verschillende versies uitgebracht, namelijk met een training sweater en een trainingsjack. Het trainingpak met jack is als een geheel pak te bestellen en bij het pak met de sweater kun je de trainingstrui en trainingsbroek los bestellen, dus is het bij dit pak mogelijk een andere maat van beide items te kiezen. Qua design lijken de twee trainingspakken wel op elkaar. Beide pakken hebben namelijk dezelfde kleurencombinatie. De sweater van het pak is dit jaar overwegend roze. Deze tint roze wordt door Nike ''Lava Glow'' genoemd. De mouwen van de training top zijn donkerblauw en bevatten bovendien een diagonale roze band net boven het midden. Dit is kenmerkend voor het Strike template, dat Nike dit seizoen gebruikt voor alle pakken. De Tottenham Hotspur trainingstrui is verder uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst de logo's van de club en Nike staan op de borst. Aan de onderkant van de sweater zijn duimgaten verwerkt, zodat de training top strak om het lichaam. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door het elastaan dat Nike heeft verwerkt in het materiaal van de trainingspakken dit seizoen. Het trainingspak met jack ziet er bijna hetzelfde uit, maar is blauw met een roze band op de mouwen en roze logo's. Andere kenmerken van het Tottenham Hotspur trainingsjack 2020-2021 zijn de doorlopende rits en de twee zakken aan de zijkanten. De mouwen van het trainingsjack zijn niet uitgerust met duimgaten.

Bij beide Tottenham Hotspur trainingspakken voor kinderen hoort dezelfde broek. Deze broek is donkerblauw met ook weer de diagonale roze band onder de knieën. Op de trainingsbroek zijn de logo's van de club en Nike roze. Check hieronder nog meer technische kenmerken van de broek:

  • De trainingsbroek bevat een Fyvent tailleband (bestaande uit mesh) aan de bovenkant;

  • Aan de zijkanten bevinden zich twee zakken

  • De onderkant van de Tottenham Hotspur trainingsbroek is voorzien van enkelritsen;

  • De trainingsbroek bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt

  • Alle trainingskleding van Nike is dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van zweet en vocht.

Tottenham Hotspur kinder trainingspak kopen

Het Tottenham KIDS trainingspak in het roze/blauw kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingspak met jack is € 99,95 en bij het andere pak kun je de sweater en broek los van elkaar bestellen. Beide items hebben een prijs van € 54,95. Check hieronder de afbeeldingen en check nog meer Spurs producten in de onderstaande winkels!

Bestel het Tottenham Hotspur KIDS trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze winkel 

of deze webshop! 

Tottenham Hotspur trainingspak kinderen 2020-2021

Roze Tottenham Hotspur trainingspak kinderen