Tottenham Hotspur Nike tech fleece joggingspak 2020

De nieuwe Tottenham Hotspur collectie voor 2020 is deze week door Nike uitgebracht. Naast een gloednieuw trainingspak heeft het Amerikaanse sportmerk ook een nieuw tech fleece pak voor de Londenaren uitgebracht. Het verschil tussen beide pakken is inmiddels wel bekend. Het trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden en joggingspak wordt door de spelers van het keurkorps van Mourinho vooral gedragen in de vrije tijd. Steeds vaker zien we echter ook dat het Nike tech fleece pak door clubs ook wordt gebruikt als presentatiepak en waarin we de spelers dus zien tijdens het reizen naar of na afloop van de wedstrijden.

Tottenham Hotspur Nike tech fleece vest en joggingsbroek 2020

De herfst- en wintermaanden zijn bij uitstek de maanden om een nieuw tech fleece pak te lanceren. Kenmerken aan de pakken is dat deze je warm houden en bovendien ook nog eens super lekker zitten. Dat komt door het materiaal, waarvan het joggingspak gemaakt is. Dit zogenaamde tech fleece is een combinatie van katoen, rayon en elastaan. Het elastaan is het materiaal dat ervoor zorgt dat dit pak zich perfect aanpast aan de vorm van je lichaam. Genoeg verteld over het functionele gedeelte van het Tottenham tech fleece joggingspak voor 2020. Het tech fleece jack van het Tottenham Hotspur Nike tech fleece pak is geheel in stijl van de clubkleuren van Tottenham. Het vest is namelijk marine blauw en alle ritsen van het jack zijn zwart. Verder wordt het Nike Tech Fleece Tottenham Hotspur pak voor 2020 natuurlijk gekenmerkt door de chevron op de borst. Deze zogenaamde v-baan is het handelsmerk van de tech fleece pakken en is geïnspireerd door de v-baan van de windjacks van Nike. De windrunner was in 1978 het eerste kledingstuk dat Nike op de markt bracht. Sindsdien bevatten deze jacks al een v-baan over de borst. Een ander opvallend detail is dat het Tottenham Hotspur logo niet op de linkerborst staat. In plaats daarvan staat de bijnaam van de club (SPURS) onder de swoosh van Nike op de linkerborst. Wel bevat het jack aan de onderkant een speciaal label, waarin de logo's van de club en Nike staan. Uiteraard bevat het Tottenham Hotspur tech fleece jack ook een capuchon.

Het tech fleece pak van Tottenham Hotspur wordt komende periode compleet gemaakt door een standaard tech fleece joggingsbroek. Deze broek is grijs en is ook gemaakt van het zogenaamde tech fleece materiaal. Andere kenmerken van deze broek zijn de toelopende fit, de twee zakken aan de zijkanten en op de broek staan ook de logo's van de club en Nike. Dit pak wordt overigens alleen door de Londenaren gedragen in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Medio juni worden de nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirts voor 2020-2021 door Nike gelanceerd en pas in oktober weer een nieuw tech fleece pak.

Tottenham Hotspur tech fleece pak bestellen

Het donkerblauwe Tottenham Hotspur tech fleece joggingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het vest is € 120,- en de broek is € 90,-. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Tottenham trainingspak in deze WINKEL!

OF deze SHOP