Tottenham Hotspur Nike tech fleece joggingspak 2017-2018

Nike heeft voor al haar ''key clubs'' nu ook een Nike tech fleece joggingspak gelanceerd. Dit is het trainingspak dat de spelers off pitch, dus rondom de wedstrijden van de clubs, dragen wanneer zij zich op de club bevinden. Van het Nike tech fleece pak is het bekend dat deze ideaal is om in te chillen, te relaxen of te ontspannen na een enerverende training. Ook voor Tottenham Hotspur heeft het Amerikaanse sportmerk eenzelfde soort pak bekend gemaakt, waarin we vanaf nu sterren als Eriksen, Vertonghen, Alderweireld, Kane, Alli en Sanchez zullen zien. Het tech fleece pak bestaat zoals altijd uit een vest en een joggingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe pak.

Zwart Tottenham Hotspur Nike tech fleece vest & broek

Alle Nike tech fleece pakken voor 2017-2018 zijn geheel zwart en dit is bij het nieuwe joggingspak van Tottenham Hotspur niet anders. Het tech fleece vest is geheel zwart en wordt gekenmerkt door capuchon aan de achterkant van het jack. Deze hoody bevat vlakken en een extra klep voor een perfecte bedekking. Verder is de capuchon uitgerust met touwtjes, waardoor je deze wat vaster of losser kan trekken en zelf de pasvorm aan kan passen. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en op de borst bevindt zich de kenmerkende chevron. De aanwezigheid van de chevron heeft een verhaal. De tech fleece vesten zijn dit jaar geïnspireerd door de windrunners van Nike. Het Amerikaanse sportmerk lanceerde in 1978, veertig jaar geleden dus, haar eerste windrunners, welke hét gezicht werden van de kleding van het merk. Deze 26 graden chevron komt nu weer terug in de tech fleece pakken van alle clubs waarvan het merk kledingsponsor is. Op de borst van het jack bevinden zich de logo's van de club en Nike in het geel. Dit zijn de kleuren, die ook gebruikt zijn voor het Tottenham Hotspur Champions League trainingspak. Uiteraard vergeten we niet te vertellen, waarom het vest een heerlijke fit heeft. Het vest bestaat namelijk deels uit katoen (66%) en deels uit polyester (34%). Dit zorgt ervoor dat het materiaal van het tech fleece vest van Nike heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat je lekker warm blijft en is dit materiaal licht. Last but not least, heeft het jack ook nog eens raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en goed meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt.

Het Nike tech fleece Tottenham Hotspur pak wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingsbroek, welke weer geheel in stijl is van het jack. De joggingsbroek is ook zwart en bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Ook de joggingsbroek bestaat uit hetzelfde materiaal als het jack en heeft dus dat heerlijk zachte gevoel. De pijpen zijn aan de onderkant uitgerust met zogenaamde cuffs, welke strak om de enkels vallen en waardoor de broek een een strakke pasvorm heeft. De broek heeft namelijk een toelopende fit en dit is vooral merkbaar bij de kuiten en enkels. Ook op deze broek prijken de logo's van Nike en ''The Spurs'' en de joggingsbroek is ook uitgerust met twee zakken met een rits. Wil je meer weten over de ins en outs van dit speciale pak? Check ook ons algemene blog over het Nike tech fleece pak.

Tottenham Hotspur Nike tech fleece pak bestellen

Het Tottenham Hotspur Nike tech fleece trainingspak kan je alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest en de joggingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items zijn echter wel wat prijzig. Dan heb je wel wat! Het vest heeft een prijs van € 120,- en de broek heeft een prijs van € 90,-. Wil je andere en goedkopere Tottenham Hotspur producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Tottenham Hotspur pak direct in deze SHOP!