Toronto FC thuisshirt 2019-2020

De Canadese club Toronto FC heeft met adidas het nieuwe thuisshirt voor de periode 2019-2020 officieel uitgebracht. In dit voetbalshirt speelt Toronto de Major League Soccer wedstrijden in BMO Field in Toronto gedurende 2019 en 2020. Toronto FC is in 2005 opgericht en eindigde vorig seizoen als negende in de Eastern Conference. De club won in haar prille historie een keer de MLS Cup en dat was in 2017. Zoals van alle clubs in de Amerikaanse competitie is adidas kledingsponsor van Toronto. Dit jaar wordt er geen nieuw uitshirt gelanceerd. Toronto draagt namelijk hetzelfde uitshirt als vorig seizoen. Check hieronder alles over het thuisshirt!

Het Toronto FC thuisshirt voor 2019-2020 is geheel rood en bevat een ronde hals met knoopjes. De drie adidas strepen bevinden zich alleen op de schouders en zijn rood. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiele Major League Soccer badges en deze hebben dezelfde kleuren als de clubkleuren van ''The Reds.'' Op de borst staan de logo's van de club en adidas. De ster boven het Toronto FC logo verwijst naar het kampioenschap van 2018. Sponsor BMO versiert het midden van het tenue. Zoals alle voetbalshirts van Major League Soccer clubs is het nieuwe Toronto FC voetbalshirt uitgerust met verschillende details. In de nek staat de leus van de Canadezen: ''ALL FOR ONE.'' Bovendien bevat het shirt aan de linker onderkant een klavertje drie. In dit klavertje drie, het symbool van Canada, is een print van de Canadian National Tower verwerkt. De CN Tower is een toren in Toronto die dienst doet als zendmast en toeristenattractie. De mast is 553 meter hoog. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Uiteraard zijn de nieuwe voetbalshirts weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Toronto FC voetbalshirt van adidas. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Giovinco, Altidore, Bradley, Vazquez, Osorio, Ricketts, Marvinga, Hagglund en nog meer spelers. Check bovendien het uitshirt van 2019.

Helaas is het lastig om Major League Soccer voetbalshirts in Europa te bemachtigen. Ben je op zoek naar andere MLS merchandising? Check het dan in deze winkel of deze winkel!