Top Oss voetbalshirts 2020-2021

Top Oss en kledingsponsor Stanno hebben inmiddels ook de nieuwe Top Oss voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Brabantse club de Eerste Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. Vanaf dit seizoen is het sportmerk van het Nederlandse bedrijf Deventrade de kledingsponsor van de Ossenaren. Beide partijen tekenden eerder deze zomer een contract voor de duur van drie seizoenen. Het merk verzorgt bovendien de RKC Waalwijk voetbalshirts en is opvolger van Erima. 

Top Oss thuisshirt 2020-2021

Het Top Oss thuisshirt 2020-2021 bevat de bekende rode en witte verticale banen. Verder is het voetbalshirt van het team van trainer Klaas Wels uitgerust met een klassieke witte polokraag. In deze kraag is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: SINCE 1928. Het logo van kledingsponsor prijkt in de rode taping op de mouwen en de mouwen worden afgesloten door een gouden en zwarte band. Het clublogo prijkt op de linkerborst en sponsor Best Practice staat op het midden van de tenues. Andere sponsoren op het thuistenue zijn Hendriks en Getjobsdone. Het thuistenue van Top Oss wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de achterzijde van de pijpen een rode band. De kousen zijn geheel wit.

Top Oss uitshirt 2020-2021

Het Top Oss uitshirt 2020-2021 is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van de stad Oss. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede, verticale, blauwe banen. Op de onderzijde van het tenue bevindt zich bovendien een speciale graphic print. Bovendien is het tenue uitgerust met gele accenten. De zijkanten van de v-hals bevatten een gele lijn en ook de mouwen bevatten aan de onderkant een gele lijn. Het Stanno logo prijkt op het midden van de borst en de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club en alle andere sponsorlogo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van de Noord Brabanders wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en gele kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Top Oss tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Fleuren, Damen, Hutten, Rommens, Celik, Lammers en andere spelers.

De nieuwe Top Oss voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop via de online clubshop van de Jupiler League club. Wil je andere shirts voor 2020-2021 kopen? Check ze exclusief in deze winkel! 



Top Oss uitshirt 2020-2021

Bron afbeeldingen: toposs.nl / Bert van Berkum