Tokyo FC voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Tokyo FC en kledingsponsor New Balance hebben deze week de nieuwe Tokyo FC voetbalshirt 2023 gepresenteerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. FC Tokyo eindigde vorig seizoen op de zesde plek in de Japanse competitie. New Balance is sinds 2021 de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Ajinomoto Stadium Chōfu en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de Tokyo FC voetbalshirts.

Tokyo FC thuisshirt 2023

Het Tokyo FC thuisshirt 2023 bevat een design van brede verticale blauwe en rode banen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een polokraag. De kraag is blauw met een subtiele rode lijn. Dit design is geïnspireerd door het voetbalshirt van 25 jaar geleden. In 1998 werd Tokyo FC opgericht door verschillende bedrijven: Tokyo Gas, TEPCO, ampm, TV Tokyo en de Culture Convenience Group met als doel het team klaar te stomen voor de J. League. In 1999 promoveerde de club direct naar de hoogste divisie. Op de rechterborst van het Tokyo FC voetbalshirt staat het logo van New Balance en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor MIXI staat op het midden van het voetbalshirt en ook de logo's van Mitsui&Co, Tokyo Gas en Mitsubishi Corporation staan op het tenue. De rechtermouw bevat de officiële J-League badge en in de nek op de achterzijde van het tenue is het motto van de club geborduurd: ''You'll never walk alone''. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode accenten, welke ook de branding van de club en New Balance bevatten.

Tokyo FC uitshirt 2023

Het Tokyo FC uitshirt 2023 is wit en bevat een design van verticale banen, die bijna niet zichtbaar zijn. De clubkleuren (rood en blauw) komen terug in V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor alle details. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe en rode details. Zoals alle tenues van New Balance zijn de Tokyo FC voetbalshirts uitgerust met de NB Dry technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Tokyo FC voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Nagatomo, Matsuki, Watanebe, Nakagawa, Leandro en nog meer spelers. Ben je op zoek naar een voetbalshirt van een Japanse club? Check het altijd in deze SHOP! 

 

Tokyo FC thuisshirt 2023

Tokyo FC uitshirt 2023