Sturm Graz voetbalshirts 2019-2020

Sturm Graz en Lotto hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020  dit weekend officieel gepresenteerd. In deze nieuwe shirts speelt de club uit Oostenrijk de wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga en beker gedurende 2019-20. De club en de Italiaanse kledingsponsor presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Check!

Sturm Graz thuisshirt 2019-2020

Het Sturm Graz thuisshirt voor 2019-20 wordt gekenmerkt door de brede witte en zwarte banen. Deze banen hebben zijn voorzien van een vintage achtige print. De mouwen van het tenue zijn geheel wit en verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met een subtiele, zwarte lijn. Het logo van Lotto prijkt op het midden van de borst, het logo van de club staat op de linkerborst en hoofdsponsor PUNTIGAMER staat op het midden van de tenues. In de nek op de achterkant van het shirt staan de initialen van de club uit Oostenrijk. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Sturm Graz uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Sturm Graz uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart met een ronde hals. De logo’s van de club, Lotto en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft een golvend design en hierin is ook weer het logo van Lotto verwerkt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van Sturm Graz is licht blauw met dezelfde vintage banen als op het thuistenue. Ook dit shirt bevat een ronde hals en deze bevat navy blauwe details. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje en licht blauwe kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sturm Graz tenues, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Hierlander, Maresic, Hosiner, Spedlhofer, Huspek en nog meer spelers.

Sturm Graz voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Sturm Graz tenue kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Zowel het thuisshirt als het uitshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Beide tenues hebben een prijs van € 74,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Bestel je Sturm Graz voetbalshirt exclusief in Deze WINKEL! 

Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-20? Check het dan in deze winkel!