Stade De Reims voetbalshirts 2022-2023

Stade De Reims en kledingsponsor Umbro hebben vandaag het nieuwe Stade De Reims thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met het bekende Umbro motto ''This is The Game.'' In dit nieuwe tenue spelen ''Les rouges et blancs'' de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in het Stade Auguste-Delaune gedurende 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de Franse club op een twaalfde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Stade de Reims voetbalshirts. Het Engelse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor en het contract tussen beide partijen loopt nog tot medio 2024.

Stade De Reims thuisshirt 2022-2023

Het Stade de Reims thuisshirt 2022-2023 heeft een klassiek design en staat geheel in het teken van vintage, traditie en ambitie. De body van het voetbalshirt is rood en de mouwen zijn wit met aan de onderkant een design van dunne rode lijnen. Dit design komt ook weer terug in de ronde hals. Deze is wit met twee subtiele rode lijnen. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor HEXAÔM staat op het midden van het tenue en verder bevatten de Stade De Reims tenues dit jaar ook de logo's van AILLOT, CA Nord Est. & Triangle Interim. Het Stade De Reims thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Umbro staan. De kousen bevatten ook de clubkleuren van Stade de Reims.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Umbro Stade De Reims voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Faes, Cajuste, Ekitike, Konan, Zeneli, Mbuku, Bilal Touré en nog meer spelers. Het nieuwe Stade De Reims voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop. Check andere Ligue 1 voetbalshirts in deze winkel! 

 

Stade De Reims thuisshirt 2022-2023

Stade De Reims voetbalshirt 2022-2023