Sporting Cristal voetbalshirts 2022

Sporting Cristal en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe Sporting Cristal thuisshirt 2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Lima de Peruviaanse Liga 1 en bekerwedstrijden in het Estadio San Martín de Porres in 2022. Adidas is sinds 1998 de kledingsponsor van ''Los Celestes'' en is dit jaar ook weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van Club Sporting Cristal S.A.

Het Sporting Cristal thuisshirt 2022 is dit jaar weer overwegend lichtblauw en bevat een all-over print van golven, welke we onder andere kennen van Manchester United uitshirt 2020-2021. De print is geïnspireerd door de volgen van de Stille Oceaan. Deze all-over print bevindt zich alleen op de voorkant van het voetbalshirt en dus niet op de achterzijde. Het tenue bevat daarnaast witte details. De V-hals is wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de mouwen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo in het wit en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven het logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de prijzenkast van de club. Op het midden van het tenue staan de logo's van Caja Piura en Cristal en de achterzijde van het tenue bevat het logo van Doradobet. Het Sporting Cristal thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant witte adidas stripes. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze voetbalshirts weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is het de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Sporting Cristal voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Percy Liza, Jairo Mosquera, Lora, Calcaterra, Sosa Toranza en nog meer spelers. Helaas kun je deze voetbalshirts alleen bestellen in de clubshop van de club uit Peru. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van clubs uit Peru? Check het exclusief in deze winkel! 

Sporting Cristal thuisshirt 2022

Sporting Cristal voetbalshirts 2022