Sparta Rotterdam voetbalshirts 2020-2021

Sparta Rotterdam en kledingsponsor Robey Sportswear hebben vrijdag de nieuwe Sparta voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues spelen de Rotterdams de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende 2020-21. Ook dit seizoen is Robey weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe Sparta tenues. Het Rotterdamse sportmerk is sinds de zomer van 2013 kledingsponsor van de club van trainer Henk Fräser en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Sparta Rotterdam thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Sparta thuisshirt 2020-2021 heeft het traditionele design. Het tenue wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen. Kenmerkend aan het tenue is dat er een speciale jacquard in het tenue verwerkt is met een speciaal patroon op de achterkant van het tenue. Verder bevat het tenue een combinatie tussen een diagonale en rechte kraag. Het diagonale gedeelte is wit met een subtiele rode lining. Het rechte gedeelte is rood. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit met een dunne, rode lijn. Een ander detail op het tenue is het logo van hoofdsponsor D&S Groep. Voor het eerst sinds jaren onderbreekt het logo van de shirtsponsor van Sparta niet de iconische banen van het voetbalshirt. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Robey Sportswear en de linkerborst bevat het embleem van de club. Het gouden klavertje vier van Robey prijkt in het goud ter hoogte van de linkerschouder. Verder bevindt zich nog een ander detail in de nek. Hier staat de tekst: ‘’SP-AR-TA.’’ Dit is een verwijzing naar het clublied van de Eredivisionist, de Sparta Marsch. Het Sparta thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en de kousen van het thuistenue zijn rood/wit gestreept.

Sparta Rotterdam uitshirt 2020-2021

Waar het thuisshirt een retro look heeft, heeft het nieuwe Sparta uitshirt 2020-2021 een moderne streetwear look. Het tenue is een combinatie van lichtblauw en donkerblauw (Teal Green en Purple Blue genoemd). Het uittenue bevat een design van dunne, verticale strepen in deze kleuren en bevat dezelfde retro hals als het thuisshirt. Deze hals is overwegend lichtblauw met een dunne, fel gele lijn. Dit design komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van Sparta, Robey en de sponsoren op het tenue zijn ook monochroom. Dit betekent dat deze één van de kleuren hebben van het uitshirt en in dit geval is dat neon geel. In de hals bevindt zich een zin uit de Sparta Marsch en verder bevatten de zijkanten van het tenue een label in de clubkleuren van de Rotterdammers. Het voetbalbroekje van het Sparta uittenue is dit jaar lichtblauw en dit zijn ook de kleuren van de kousen. Op de kousen is bovendien de naam van de club verwerkt. Alle tenues van Robey zijn weer uitgerust met de zogenaamde BeyDry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sparta voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Harraoui, Rayhi, Smeets, Duarte, Gravenberch, Fortes en andere sterspelers.

Sparta voetbalshirt bestellen

Het is vooralsnog alleen mogelijk de nieuwe Sparta voetbalshirts voor 2020-2021 te bestellen in de officiële fanshop van de Rotterdammers. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 49,95. Check daar ook de broekjes en kousen. De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 21,95 en de kousen vanaf € 12,95. Directe levering!

Op zoek naar Robey Sportswear kleding? Check het exclusief in deze winkel! 

Sparta thuisshirt 2020-2021

Sparta uitshirt 2020-2021

Sparta Rotterdam thuisshirt