Slavia Praag voetbalshirts 2020-2021

De Kampioen van Tsjechië heeft zojuist haar nieuwe shirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Slavia Praag tijdens de wedstrijden in de competitie en beker, maar ook tijdens de wedstrijden in de Champions League. Verantwoordelijk voor het design is het Duitse sportmerk Puma. Nieuwsgierig naar de nieuwe shirts van de Tsjechische kampioen? Check het hieronder!

Slavia Praag thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Slavia Praag wordt gekenmerkt door het bekende design van rood met wit. De rechterhelft van het shirt is rood en de linkerhelft van het shirt wit. Over de rode helft van het shirt loopt een grafische print. Deze print is geïnspireerd door Praagse astronomische klok. De oudste werkende astronomische klok in de wereld. Het Slavia Praag shirt heeft een erg traditioneel design.  Dit jaar is dat design door Puma gecombineerd met het jaarlijkse Puma thema ‘’Crafted from Culture.’’ De mouwen van het nieuwe shirt van Slavia Praag hebben de tegenovergestelde kleur van de body van het shirt. Het shirt is uitgerust met een modern v-hals. Op de rechterkant van de borst prijkt het Puma logo, terwijl op de linkerkant van de borst niet het clubwapen, maar de rode ster te zien. Het nieuwe Slavia Praag thuistenue wordt gecompleteerd door een zwarte witte voetbalbroek en witte kousen. Ook hierop zijn de uitingen van club en sponsor te vinden.

Slavia Praag uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Slavia Praag is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de club. Puma heeft gekozen voor een ontwerp wat de connectie tussen de stad en club naar voren brengt. Sinds 1892 is Slavia een symbool in de stad Praag. Om deze verbinding te verduidelijken is er gekozen voor de oudste werkende astronomische klok van de wereld. Deze klok is een symbolische plek voor alle fans van Slavia Praag. Waar het thuisshirt twee helften van het shirt had, in de clubkleuren, is het uitshirt zwart en grijs van kleur. Het grafische design komt terug in de rechterhelft van het shirt, het grijze deel. Het Puma logo en de ster op de borst van het shirt zijn rood van kleur. Puma is sinds vorig seizoen de kledingsponsor van de Tsjechische club. Het nieuwe uittenue van Slavia Praag wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen met rode details. Net zoals bij alle shirts van Puma, wordt ook bij deze tenues gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren

Slavia Praag voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Slavia Praag zijn helaas alleen te bestellen in de eigen webshop. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts check dan DEZE WEBSHOP!