Sivasspor voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van de Turkse club Sivasspor zijn officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts is Puma. Sivasspor is in 2017 gepromoveerd naar de Turkse Super Lig, naast de hoogste Turkse competitie en de Turkse beker neemt Sivasspor dit seizoen ook deel aan de Europa League. In groep I nemen de Turken het op tegen Villarreal, Qarabag en Maccabi Tel-Aviv. Check hieronder alle details van de nieuwe voetbalshirts van Sivasspor.

Sivasspor thuisshirt 2020-2021

Puma heeft voor het seizoen 2020-2021 gekozen voor een rood thuistenue. Het nieuwe tricot van de Turkse club wordt gekenmerkt door een all-over patroon  van een honinggraad structuur. Deze structuur heeft verschillende tinten rood. Dit zorgt voor een erg mooi effect. Net als de body van het shirt, zijn ook de mouwen rood van kleur. Het tricot van Sivasspor is uitgerust met een moderne V-hals. Het logo van de Duitse kledingsponsor Puma komt ook terug op het shirt. Deze staan op de schouders en op de rechterborst. De springende poema is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van de Turkse club. Aan de hand van dit logo wordt de keuze voor de rode kleur van het shirt ook logisch. De naam van hoofdsponsor Demir Insaat staat op het midden van het shirt. Dit logo is wit van kleur. Het nieuwe thuistenue van Sivasspor wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode kousen.

Sivasspor uitshirt en derde wedstrijdshirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Sivasspor is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Turkse club. De kleur van het uitshirt is echter wit en wordt versierd door zwarte details. Deze details komen terug in de Puma logo’s op de rechterborst en schouders van het tenue. Het clubwapen van Sivasspor staat op de linkerborst. Sivasspor is nog een relatief jonge club in Turkije. Sivasspor is opgericht in 1967 uit een fusie van drie verschillende clubs. De sterren in het logo van Sivasspor refereren naar deze drie clubs. Hoofdprijzen heeft de club nog niet gewonnen, wel werd Sivasspor twee keer kampioen op het tweede niveau van Turkije. Het uitshirt van Sivasspor wordt ook versierd met de naam van clubsponsor Demir Insaat op het midden van het shirt. Het logo van deze sponsor is, in tegenstelling tot bij het thuisshirt, rood van kleur. Het nieuwe uittenue van Sivasspor wordt gecompleteerd dor een witte voetbalbroek en witte kousen. Naast het thuis- en uittenue van de Turkse club is er ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd. Ook dit tenue is gebaseerd op hetzelfde template als de beide andere tenues. De kleur van dit shirt is zwart.

De nieuwe voetbalshirts van Sivasspor zijn op dit moment alleen te koop in de webshop van de Turkse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van verschillende Europese voetbalclubs? Check deze webshop!

Sivasspor thuisshirt 2020-2021

Sivasspor uitshirt 2020-2021

 

Sivasspor 3e shirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws