Sheffield Wednesday voetbalshirts 2020-2021

Sheffield Wednesday heeft de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor de designs van de nieuwe tricots is het sportmerk Elev8. De nieuwe tenues worden gedragen tijdens de wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde de Engelse club waar Nederlanders Joost van Aken en Joey Pelupessy onder contract staan op de zestiende plek in de Championship, het tweede niveau van Engeland. 

Sheffield Wednesday thuisshirt 2020-2021

Het Sheffield Wednesday thuisshirt 2020-2021 bevat ook dit jaar weer de traditionele blauwe en witte verticale banen. Deze banen zijn gecombineerd met een camouflage print. Het nieuwe tricot is uitgerust met zwarte details. Deze zwarte kleur komt terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen en in de klassieke kraag. De kraag van het shirt is zelfs uitgerust met een knoop. Op de rechterborst staat de naam van de kledingsponsor. Elev8 is in grijze letters op het shirt geplaatst. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Sheffield Wednesday. Het nieuwe thuistenue van Sheffield Wednesday wordt gecompleteerd door zwarte broek en zwarte kousen. Hierop zijn ook uitingen van de club en kledingsponsor Elev8 terug te vinden.

Sheffield Wednesday uitshirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Sheffield Wednesday is uitgerust met een zeer opvallende kleurencombinatie. Donkergrijs en zilver zijn de kleuren van het uittenue van de club uit Sheffield. Het nieuwe uittenue heeft hetzelfde template als het thuisshirt van de Championship club. Dit template staat bekend om de camouflage all-over print. Bij dit tricot zorgt dit voor een effect van verschillende tinten grijs op de body van het shirt. De biezen aan de onderkant van de mouwen en de polo kraag zijn zilver van kleur. Op de rechterkant van de borst staat de naam van de kledingsponsor in het zilver. Op de linkerborst prijkt een monochrome badge van het clubwapen van Sheffield Wednesday. Net als bij het thuisshirt wordt ook het uitshirt gekenmerkt door het ontbreken van een hoofdsponsor op het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een zilveren voetbalbroek en zwarte kousen.

Op dit moment zijn de voetbalshirts van Sheffield Wednesday alleen te koop in de webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt van de Engelse club? Check het dan in deze winkel! 

Sheffield Wednesday thuisshirt 2020-2021

Sheffield Wednesday uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws