Sheffield United thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Sheffield United is officieel gelanceerd door de Engelse club in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas. In dit nieuwe thuisshirt speelt Sheffield United haar thuiswedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup in het seizoen 2018-2019. Deze thuiswedstrijden worden gespeeld in de thuishaven van de club, Bramall Lane. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 32.000 supporters. Zeker in de derby tegen Sheffield Wednesday zit dit stadion helemaal vol met fanatieke supporters. De laatste keer dat Sheffield United in de Premier League te bewonderen was, was in het seizoen 1993-1994. In dit nieuwe thuisshirt wordt een gooi gedaan naar promotie naar de Engelse Premier League. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue van Sheffield United? Check de details hieronder!

Sheffield United thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van de Engelse club Sheffield United is het Duitse sportmerk adidas. Sinds 2014 heeft adidas de verantwoordelijkheden voor de shirts van Sheffield United. Voor adidas had het Italiaanse merk Macron deze taken. Net zoals ieder jaar is het thuisshirt gebaseerd op de clubkleuren van de in 1889 opgerichte club. Het nieuwe thuisshirt van Sheffield United is namelijk wit met rood. Deze kleuren komen terug in banen die in verticale richting over het shirt lopen. 5 rode banen en 4 witte banen versieren het shirt. Het nieuwe thuisshirt van ‘’The Blades’’ is uitgerust met een moderne V hals. Deze hals is rood van kleur. Op de schouders van het shirt zijn de bekende adidas strepen te zien. Deze zijn zwart van kleur. De mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn wit met aan de onderkant een rode bies. Op de rechterkant van de borst is het performance logo van adidas te zien. Dit logo van het Duitse merk is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Sheffield United. Eén keer mocht de club het Engelse landskampioenschap vieren. Dit was in 1897-1898. De FA Cup werd vaker gewonnen, namelijk 4 keer. De kledingsponsor van Sheffield United is Ramsdens Currency.  De naam van de sponsor staat in groene letters op de voorkant van het shirt. De achterkant van het nieuwe thuisshirt is compleet wit. Op de achterkant van het shirt is de naam van een andere sponsor te terug te vinden. Doordeals staat hier namelijk op de bovenkant van de achterkant van het shirt.

Het nieuwe thuistenue van Sheffield United wordt gecompleteerd door een zwarte broek en witte voetbalkousen. Net als bij alle tenues van adidas wordt ook bij het nieuwe thuistenue van Sheffield United gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Sheffield United voetbalshirts bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Sheffield United is op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Engelse club. Vanaf medio augustus is het nieuwe thuisshirt van The Blades ook te koop in DEZE WEBSHOP

. Ben je opzoek naar andere producten van Sheffield United? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder voor beschikbare artikelen. Directe levering gegarandeerd!