Shanghai Shenhua Greenland uitshirt 2020

Shanghai Shenhua Greenland en Nike hebben na het thuisshirt ook een nieuw uitshirt gelanceerd. Dit betreft het tenue waarin de club uit Shanghai speelt tijdens de uitwedstrijden in de Chinese Super League gedurende 2020. De club eindigde vorig seizoen op een twaalfde plek. Nike is de kledingsponsor van alle clubs in de Chinese competitie en dus ook verantwoordelijk voor het design van het opvallende, nieuwe uitshirt van ''The Flower of Shanghai.''

Shanghai Shenhua uit shirt en tenue 2020

Het nieuwe Shanghai Shenhua uitshirt 2020 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verschillende vlakken met dunne dunne strepen. Het design van de strepen is geïnspireerd door het logo van de club. De rechterkant van het tenue bevat een design van vijf, verticale rode strepen. Rechts van het midden bevinden zich vijf dunne blauwe lijnen. De linkerkant van het tenue bevat twee keer een diagonale band, welke verdeeld is in vijf dunne, rode strepen. Verder heeft het tenue alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Dit betekent dat het tenue een Vapor hals heeft. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De binnenkant en achterkant van het tenue bevatten een taping in de kleuren van Shanghai Shenheu: blauw/wit/rood. Bovendien is de binnenkant van de hals uitgerust met een afbeelding van een roos, verwijzend naar de bijnaam van de club: The Flower of Shanghai. De swoosh van Nike staat in het blauw op de rechterborst en de andere borst is voorzien van het embleem van de in 1951 opgerichte club. Boven het logo staat een ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap in 1995. Het Shanghai Shenhua uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rood/wit/blauwe details.

Uiteraard zijn de voetbalshirts door Nike weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer, ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als El Shaarawy, Obafemi Martins, Moreno, Guarin, Shin-Wook, Xiaoting en nog meer spelers.

Shanghai Shenhua Greenland uitshirt bestellen

Het nieuwe Shanghai Shenhua Greenland voetbalshirt van Nike kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 en kun je bestellen in de maten S, M , L, XL en XXL. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Shanghai Shenhua tenue altijd in de Nike SHOP

of deze SHOP! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)