Shamrock Rovers voetbalshirts 2022

De Ierse kampioen Shamrock Rovers heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de Shamrock Rovers voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het elftal van trainer Stephen Bradley de wedstrijden in de League of Ireland Premier Division, de beker en in Europa gedurende 2022. Dit seizoen wisten de ''Hoops'' net niet door te dringen tot de groepsfase van de Conference League. In de play-offs van het toernooi werd de club uitgeschakeld door de Estse voetbalclub Flora FC Flora. Sinds begin 2020 is Umbro de kledingsponsor van Shamrock Rovers. Het contract tussen beide partijen loopt nog tot december 2023.

Shamrock Rovers thuisshirt 2022

Het Shamrock Rovers thuisshirt 2022 is geïnspireerd door de voetbalshirts die de club droeg in de periode 1997-2001. Ook destijds had het voetbalshirt van de Ierse club namelijk donkerder groene banen. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de horizontale groene en witte horizontale banen. De groene banen bevatten een all-over print van kleine ruiten. Bovendien is het tenue uitgerust met gele details. Een subtiele lijn aan de achterzijde van de ronde hals is geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de omranding van de badge van de club op de linkerborst is geel. Het logo van Umbro op de andere borst is groen. In de nek van het thuistenue is de Ierse vlag verwerkt en de binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Ireland's number one.'' Het thuistenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. De kousen van het Shamrock Rovers thuistenue zijn wit met groene banen.

Shamrock Rovers uitshirt 2022022

Het Umbro Shamrock Rovers uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend wit en bevat een design van groene banen. Op de voorzijde van het tenue bevinden zich vier verticale groene lijnen, welke geflankeerd worden door een dunnere groene lijn. Deze kleur komt ook weer terug in de iconische Umbro band aan de onderkant van de mouwen. Deze band is groen en bevat in het groen/wit verschillende keren het logo van Umbro. Het tenue bevat een rechte hals met daaronder een groene driehoek. Bovendien is het tenue uitgerust met een opstaande kraag met groene lijn. In het materiaal van het tenue is ook het klavertje drie en de bal uit het clublogo in dunne lijnen verwerkt. Het logo van Umbro staat ook weer op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief een gouden kampioensster. Hoofdsponsor 888 Sport versiert het midden van het tenue en de binnenkant van de hals bevat het motto van de Ierse club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Tallaght Stadium in Dublin: #TogetherAsOne.” In de nek op de achterzijde van het Shamrock Rovers tenue prijkt de vlag van Ierland. Het uittenue van Shamrock Rovers wordt dit jaar gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met groene accenten. De kousen zijn overwegend groen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Shamrock Rovers voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Daniel Mandriou, Kevin Zefi, Aidomo Emakhu, Richie Towell, Barry Cotter, Graham Burke, Rory Gaffney, Gary O'Neill en nog meer spelers. De Shamrock Rovers voetbalshirts 2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Ierse club. Ben je op zoek naar andere tenues van dit seizoen? Check het dan in deze fanshop! 

Shamrock Rovers thuisshirt 2022

 

 

Shamrock Rovers uitshirt 2022

Shamrock Rovers uittenue 2021-2022

Gerelateerd nieuws