SCR Peña Deportiva IBIZA 3e voetbalshirt 2018-2019

SCR Peña Deportiva heeft een wel heel speciaal alternatief uitshirt of 3e shirt voor 2018-2019 gelanceerd. Normaliter zouden wij dit shirt niet bespreken, maar het design van het tenue is het zeker waard. SCR Peña Deportiva is een Spaanse club uit Santa Eularia op de Balearen, nabij Ibiza, en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Municipal. De club komt momenteel uit op het vierde niveau van Spanje. Hummel is de kledingsponsor van de Spaanse club en heeft in augustus al een opvallend 3e shirt voor de Spaanse club uit de Balearen bekend gemaakt. Check alles over het design van dit tenue hieronder!

Het nieuwe shirt van SCR Peña Deportiva is overwegend navy blauw en bevat een print van de mediterende disco Buddha met oortelefoon met op de achtergrond een flitsend effect in het rood, blauw en wit. Deze print staat symbool voor de lichten in de nachtclubs van Ibiza. Onder de Buddha staat een print van dansende mensen met de tekst: ''IBIZA.'' De tekst komt ook terug aan de achterkant van de hals. De mouwen van het shirt zijn blauw en bevatten rode Hummel trademark tekens. De chevrons komen ook weer terug aan de binnenkant van de ronde hals en verder staat het logo van Hummel op het midden van de borst. De linker borst is uitgerust met het embleem van de Spaanse club. Verder is de achterkant van het shirt overwegend navy blauw en bevat de achterkant van het shirt een print van het eiland. Het nieuwe SCR Peña Deportiva 3e tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en  blauwe kousen met roze en witte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het opvallende voetbalshirt van de Spaanse club.

SCR Peña Deportiva voetbalshirt bestellen

Het nieuwe PD Sauna Eulalia voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan voor een prijs van € 70,- voor volwassenen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L en XL. Hier kan je ook je shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het voetbalshirt vanaf deze week in deze webwinkel!

Gerelateerd nieuws