Schalke 04 uitshirt 2018-2019

Vandaag heeft Schalke 04 het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Engelse kledingsponsor Umbro. In deze nieuwe shirts speelt Schalke 04 tijdens de wedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en in de Champions League gedurende 2018-2019. Door de keurige tweede plaats in de Bundesliga afgelopen seizoen heeft de selectie van trainer Domenico Tedesco zich weten de plaatsen voor de groepsfase van het Europese miljoenenbal. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue van Schalke 04? Check de details hieronder!

Schalke 04 uit shirt en tenue 2018-201

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van de Duitse club is kledingsponsor Umbro. Deze verantwoordelijkheden worden overgenomen van het Duitse kleding merk adidas. Dit nieuwe uitshirt is dus het allereerste shirt van Schalke 04 dat is ontworpen door het Engelse merk. Echter is het shirt wel gebaseerd op dezelfde kleuren als het adidas uitshirt van afgelopen seizoen. De spelers van Schalke 04 spelen ook aankomend seizoen in een wit uitshirt met blauwe details. De hals van het nieuwe shirt is erg modern en wordt versierd door een blauwe rand. Ook de biezen aan de onderkant van de mouwen zijn blauw van kleur. In deze biezen is echter wel het zilveren logo van Umbro te zien. De dubbele diamant siert 3 keer op de bies. Op de linkermouw van het nieuwe uitshirt is tijdens de wedstrijden in de Duitse Bundesliga de badge van de Duitse competitie te zien. Op de rechterkant van de borst prijkt voor het eerst het logo van Umbro. De dubbele diamant is blauw van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Schalke 04. Dit logo is blauw en wit van kleur. Daar komen ook de kleuren van dit shirt vandaan. Het nieuwe uitshirt van de Duitse topclub is geïnspireerd op de straatkleding van tegenwoordig. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van de shirtsponsor te zien. Deze is niet veranderd. Gazprom staat in blauwe letters op de voorkant van het shirt. Sinds 2006 is de Russische onderneming de trotse hoofdsponsor van de Duitse club. De achterkant van het tenue is ook nog uitgerust met een speciaal accenten. In de nek prijkt namelijk de leus van de club: ''WIR LEBEN DICH.''

Het nieuwe uittenue van Schalke 04 wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte voetbalkousen. Op beide items staan zowel uitingen van Umbro als uitingen van ''Die Koningsblauen.'' In dit tenue spelen aankomend seizoen sterspelers als: Sané, Nastasic, Höwedes, Baba, Bentaleb, Harit, Konoplyanka, Uth, Embolo en Burgstaller. Check ook het thuisshirt voor 2018-2019. 

Schalke 04 voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van Schalke 04 voor het seizoen 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. In deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Ben je op zoek naar andere producten van Schalke 04? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Schalke 04 shirt in deze winkel 

of deze SHOP!