SC Internacional voetbalshirts 2022-2023

SC Internacional en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe SC Internacional voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Porto Alegre de Campeonato Brasileiro Série A, beker en Campeonato Gaúcho wedstrijden in 2022-2023. SC Internacional eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Braziliaanse competitie, dus speelt dit seizoen niet in de Copa Libertadores. Ook dit jaar is adidas weer de kledingsponsor van ''Colorado.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds begin 2020.

SC Internacional thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe SC Internacional thuistenue 2022-2023 is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1982. De belangrijkste prijs die de club dit seizoen won, was de Campeonato Gaúcho, het kampioenschap van de staat Rio Grande do Sul. Bovendien won Internacional in 1982 de Joan Gamper beker. Bij het debuut van Maradona voor FC Barcelona versloeg Internacional de club na strafschoppen en in de finale won Internacional van Manchester City met 3-1. Het voetbalshirt heeft een vrij eenvoudig design. Het tenue is rood en bevat een rode V-hals met een gevouwen kraag in het wit. Dit design zagen we eerder al terug bij de nieuwe Colo Colo en Universidad de Chile voetbalshirts van adidas. Ook de adidas strepen op de schouders en de witte band aan de onderkant van de mouwen van het tenue zijn wit. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor Banrisul versiert het midden van het tenue. De onderkant van het tenue bevat nog een kleine graphic. Dit betreft een graphic van de omtrek van Rio Grande do Sul in de kleuren van de vlag van de staat. In deze graphic is het logo van Internacional verwerkt. Het SC Internacional thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen en aan de onderkant van de pijpen een rode band. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het SC Internacional thuistenue zijn rood met aan de bovenkant witte adidas strepen.

SC Internacional derde wedstrijdshirt 2022-2023

Het nieuwe derde wedstrijdshirt, of alternatieve uitshirt van Intenacional wordt gekenmerkt door de zwarte kleur. Verder is het shirt uitgerust met details in de clubkleur rood maar ook in geel en groen. De groene kleur komt terug in de bekende adidas strepen op de rechterschouder maar ook in het biesje onder de rechter mouw. De adidas strepen op de linkerschouder zijn geel van kleur. Dit geldt ook voor het biesje onder de linkermouw. Het logo van de competitiesponsor adidas, het Duitse sportmerk is kledingsponsor van alle clubs uit de Braziliaanse competitie, is rood van kleur en staat op de rechterborst. Ook het monochrome clubwapen van SC Internacional is rood en staat op de linkerborst. Banrisul is de hoofdsponsor. Dit logo is rood van kleur en staat op de buik van het shirt. In de nek aan de achterkant van het shirt staat een groen, rood, gele taping. Hierin staat geschreven ‘’O CLUBE DO POYO.’’ Het nieuwe derde wedstrijdtenue van SC Internacional wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Ook hierop zijn uitingen van kledingsponsor adidas en club terug te vinden.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe SC Internacional voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit syteem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect. Het uitshirt wordt binnen een aantal weken ook officieel bekend gemaakt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas SC Internacional voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als D'Alessandro, Edenílson, Bustos, da Foseca, Taison, Maia, Liziero en nog meer spelers.

Internacional voetbalshirt bestellen

De adidas Internacional voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf april/mei bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkel vind je ook goedkope t-shirts en kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Internacional voetbalshirt altijd in de Internacional fanshop

SC Internacional thuisshirt 2022-2023

SC Internacional voetbalshirts 2022-2023

 

Internacional thuisshirt 2022