SC Bastia voetbalshirts 2020-2021

SC Bastia en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe SC Bastia voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd. In 2017 ging de club failliet en momenteel speelt momenteel op het derde niveau van Frankrijk (de Championnat National). In de nieuwe tenues speelt de club uit Corsica dus ook de wedstrijden in 2020-2021. Adidas is de kledingsponsor van de Franse club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Armand Cesari.

SC Bastia thuisshirt 2020-2021

Het is komend seizoen veertig jaar geleden dat SC Bastia ten koste van AS Saint Etienne de Franse beker won. De nieuwe tenues zijn dan ook een ode aan het winnen van de Coupe de France in 1981. De body van het SC Bastia thuisshirt is blauw en bevat dunne, witte pinstripes. De zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met witte adidas strepen en ook de V-hals en de mouwen van het tenue zijn wit. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met het logo van ''Les Lions.'' Op het midden van de SC Bastia tenues prijkt het logo van sponsor Oscaro Power. Het thuistenue van SC Bastia wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte adidas strepen.

SC Bastia uitshirt 2020-2021

Het SC Bastia uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is volledig wit met dunne, blauwe pinstripes over de body. De zijkanten van het uitshirt bevatten blauwe adidas strepen en daarnaast is het shirt uitgerust met een blauwe V-hals. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. De club heeft dit seizoen ook een 3e tenue. Het 3e voetbalshirt van Bastia is volledig zwart met over de mouwen een hexagon patroon en op de schouders de strepen van adidas. De logo's van adidas en de hoofdsponsor op het derde tenue zijn goud en dit tenue bevat een ronde hals. Het voetbalbroekje en de kousen van de SC Bastia tenues zijn zwart. Alle voetbalshirts van SC Bastia zijn dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en vochtafvoer.

De nieuwe SC Bastia voetbalshirts 2020-2021 kun je alleen in de clubshop van de Franse club bestellen. Ben je op zoenaar een retro shirt? Check het dan in deze SHOP! 

SC Bastia voetbalshirts 2020-2021