San Jose Earthquakes thuisshirt 2023-2024

De Amerikaanse voetbalclub San Jose Earthquakes en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwe San Jose thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit tenue speelt de voetbalclub uit de Verenigde Staten de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het PayPal Park gedurende 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2023 dragen ''The Quakes'' het San Jose Earthquakes uitshirt 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de club uit Californië op de laatste plek in de Western Conference van de Major League Soccer. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van de Amerikaanse voetbalclub. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS teams.

San Jose Earthquakes voetbalshirt 2023-2024 | Active Fault Kit

Het San Jose Earthquakes thuisshirt 2023-2024 heeft als thema ''Active Fault Kit''. Het tenue toont met trots de zwarte en blauwe clubkleuren en bevatten een design van vervagende diagonale blokken in stijl van aardbevingsachtige seismische patronen en staat symbool voor de dynamische cultuur en de mentaliteit van de club. Het seismische patroon is bovendien geïnspireerd door de ligging van San Jose. Dit ligt namelijk in het zuidwesten van de Verenigde Staten, vlakbij de Andreas-breuk, wat een belangrijke bron van aardbevingen is. Hiermee eert het voetbalshirt de mentaliteit die heerst onder de bevolking van Noord-Californië. De mouwen van het voetbalshirt zijn zwart en bevatten aan de onderkant een blauwe lijn. Dit is ook de kleur van de ronde hals en de drie adidas strepen op de mouwen. Het nieuwe adidas logo prijkt in het wit op de rechterborst. Dit betreft het adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en wordt door adidas vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt. Op de linkerborst staat het logo van de club, inclusief twee zilveren sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de MLS Cup in 2001 en 2003. Hoofdsponsor Intermedia staat in het wit op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Het tenue heeft ook nog een aantal andere details. De linkermouw bevat namelijk de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt en is zwart/blauw. In de nek op de achterkant van het tenue bevindt zich een label met hetzelfde design als de voorkant van het voetbalshirt en daarin de naam van de stad. Ook de onderkant van het tenue is uitgerust met een label met daarin de initialen van de club (SJ74) en de tekst: ''Fight Til The End''. Het San Jose Earthquakes thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden blauwe adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn de San Jose Earthquakes voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt.

San Jose Earthquakes voetbalshirt bestellen

Het San Jose Earthquakes thuisshirt 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Andere Major League Soccer voetbalshirts bestel je in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) hebben deze tenues een prijs van € 89,95. Directe levering!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

San Jose Earthquakes thuisshirt 2023-2024

San Jose Earthquakes thuisshirt 2023-2024

San Jose Earthquakes thuisshirt 2023-2024

San Jose Earthquakes thuisshirt 2023-2024