San Diego Loyal voetbalshirts 2022-2023

De Amerikaanse voetbalclub San Diego Loyal en kledingsponsor Charly Sportswear hebben de nieuwe San Diego Loyal voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit Californië de USL Championship en bekerwedstrijden in 2022-2023. San Diego Loyal Soccer Club is opgericht in 20219 en speelt haar thuiswedstrijden in het Torero Stadium. Vanaf dit seizoen is het Mexicaanse sportmerk Charly de kledingsponsor van de club. Het merk heeft het stokje overgenomen van adidas.

San Diego Loyal thuisshirt 2022-2023

Het San Diego Loyal thuisshirt 2022-2023 is dit jaar groen met oranje accenten. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de vier horizontale banen in verschillende tinten oranje op het midden van het tenue. Daarnaast bevat het tenue een all-over print van dunne lijnen. Dit design is geïnspireerd door de Torrey Pines, een gebied de noordelijke kustregio van San Diego. Het voetbalshirt bevat verder een brede oranje V-hals. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van Charly en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor Rocket League versiert het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Loyal to the soil'' en op de achterzijde van het voetbalshirt staat in een oranje gedeelte de tekst: ''San Diego, we are.'' De achterzijde van het voetbalshirt bevat ook de all-over print en is ook uitgerust met het logo van Stone Brewing. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen met oranje details.

San Diego Loyal uitshirt 2022-2023

Het San Diego Loyal uitshirt 2022-2023 is dit jaar crème/grijs en bevat een all-over print van de kaart van de stad San Diego. Verder bevat het uittenue turquoise accenten. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn turquoise. Alle logo's, behalve het clublogo, zijn grijs en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor alle details op het uittenue. Het voetbalbroekje en de kousen van het San Diego Loyal uittenue hebben dezelfde kleur als het uitshirt en bevatten ook turquoise details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe San Diego Loyal voetbalshirts 2022-2023, welke Kyle Adams, Nikko Boxall, Camden Riley en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van San Diego Loyal. Andere voetbalshirts van dit seizoen check je exclusief in deze SHOP!

San Diego Loyal voetbalshirts 2022-2023

San Diego Loyal voetbalshirts 2022-2023

San Diego Loyal uitshirt 2022-2023

Gerelateerd nieuws