San Antonio voetbalshirts 2022-2023

De Amerikaanse voetbalclub San Antonio Fútbol Club en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe San Antonio voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenue speelt de club uit Texas de Amerikaanse USL Championship (het tweede niveau) en bekerwedstrijden in 2022. San Antonio is opgericht in 2016 en speelt haar thuiswedstrijden in Toyota Field. Puma is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van San Antonio FC. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Nike.

San Antonio thuisshirt 2022-2023

Het San Antonio thuisshirt 2022 is dit jaar volledig zwart en wordt dan ook het ''Blackout kit'' genoemd. Ook alle logo's op het tenue zijn zwart. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma en de linkerborst bevat de badge van de club in het zwart. Hoofdsponsor Toyota versiert het midden van het voetbalshirt in het zwart. Het tenue heeft een standaard template en wordt verder gekenmerkt door de ronde hals en de brede taping over de mouwen. De linkermouw van het tenue is uitgerust met de officiële USL badge. Ook de namen en nummers op de achterzijde van het voetbalshirt zijn zwart. He ttenue wordt ook compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

San Antonio uitshirt 2022-2023

Het San Antonio uitshirt 2022 heeft als titel het ''VIVA'' en is zilver met een turquoise, roze en oranje v-baan op het midden van het voetbalshirt. Deze banen vervagen naar de zijkanten van het voetbalshirt en staan symbool voor de trots en solidariteit van de inwoners van San Antonio. Ook een graphic in de nek heeft deze kleurencombinatie. De logo's van Puma en Toyota zijn zwart en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. De linkerborst bevat de badge van de club en de linkermouw de badge van de competitie. Het San Antonio uittenue wordt compleet gemaakt door een zilver voetbalbroekje en zilveren kousen met zwarte logo's. Zoals alle Puma tenues zijn de San Antonio voetbalshirts uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma San Antonio voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Valdés, Monsalve, Valencia, Cortés en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in de fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van dit seizoen? Check het in deze fanshop!

San Antonio thuisshirt 2022-2023

San Antonio thuisshirt 2022-2023

San Antonio uitshirt 2022-2023