Rosario Central uitshirt 2019

De Argentijnse club Rosario Central heeft in samenwerking met kledingsponsor Under Armour de nieuwe uitshirts voor 2019 officieel gelanceerd. Under Armour had wat problemen met de productie van de nieuwe tenues. Om deze reden speelde Rosario Central gedurende een aantal weken in zelf geproduceerde tenues. Gelukkig is dat probleem opgelost en hebben de ‘’Canallas’’ nu ook een nieuw uitshirt van Under Armour. In dit voetbalshirt speelt de club van trainer Bauza de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2019. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Gigante de Arroyito speelt, bestaat dit jaar tevens 130 jaar!

Het nieuwe Rosario Central uitshirt voor 2019 is geheel geel en bevat een navy blauwe y-hals. De navy blauwe details, afkomstig uit de clubkleuren van Rosario Central, komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, het logo van Under Armour op de rechter borst en de mouwen en in het logo van sponsor TCL op het midden van het tenue. De linker borst is uitgerust met het embleem van de Argentijnen. Dit logo is uitgerust met vijf sterren. Vier van de sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de Argentijnse club en één ster is een ode aan het winnen van de Copa Conmebol in 1995. Verder is het tenue uitgerust met een speciale badge. Dit is een badge ter ere van het winnen van de Argentijnse beker in 2018. De achterkant van het tenue is geheel blauw en aan de bovenkant staat de leus van de club: ‘’La masion del mis.’’ Het uittenue van Rosario Central wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele accenten. De kousen hebben ook weer deze kleurencombinatie. Een aantal weken geleden lanceerden Rosario en Under Armour ook al het nieuwe thuisshirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Rosario Central uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door sterspelers als Barrera, Zampedri, Ortigoza, Gil, Vergara en nog meer sterspelers. Helaas is er maar weinig merchandising van Argentijnse clubs beschikbaar. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van een Argentijnse club? Check het exclusief in deze winkel! Directe levering!