Rode Ster Belgrado voetbalshirts 2020-2021

De Servische club Rode Ster Belgrado en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe Rode Ster Belgrado uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt Rode Ster de uitwedstrijden in de Servische Superliga, de beker en in Europa gedurende 2020-2021. Afgelopen seizoen werd Rode Ster Belgrado kampioen van Servië en dus speelt het dit seizoen opnieuw Europees voetbal. Ook dit seizoen is Macron de kledingsponsor van de club. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2017.

Rode Ster Belgrado uitshirt 2020-2021

Het Rode Ster Belgrado uitshirt 2020-2021 is dit jaar navy blauw en wordt gekenmerkt door een watermerk van de tweekoppige adelaar op de onderkant van het tenue, geïnspireerd door het wapen van het land. Verder is het tenue uitgerust met een y-vhals met een witte driehoek. De witte accenten komen ook terug in de logo’s van Macron op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst van het Rode Ster Belgrado tenues bevat het clublogo met drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Aan de binnenkant van de onderkant van het uitshirt bevindt zich nog een print in de clubkleuren van FK Rode Ster. Hoofdsponsor Gazprom versiert het midden van het uitshirt en aan de binnenkant van het voetbalshirt bevindt zich een rood label met daarin de leus van Rode Ster. Het uittenue van Rode Ster Belgrado wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en kousen met witte en rode accenten.

Alle Rode Ster Belgrado tenues zijn dit jaar uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Rode Ster, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Katai, Spiridonovi, Kanga, Gavric, Krstovic en nog meer spelers.

Rode Ster Belgrado voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf augustus/september bestellen in de onderstaande webshops.Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de tenues is € 79,95. Check bovendien goedkopere shirts en t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

Rode Ster Belgrado uitshirt 2020-2021