Red Bull Leipzig uitshirt 2022-2023

RB Leipzig en kledingsponsor Nike hebben het nieuwe Red Bull Leipzig uitshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd met het motto ''You Can Do Anything.'' In dit voetbalshirt debuteert de club in de DFB Pokal finale tegen SC Freiburg op 21 mei 2022. In het nieuwe uittenue speelt de club uit Oost Duitsland ook de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden gedurende 2022-2023. In een aantal uitwedstrijden draagt de club het RB Leipzig 3e voetbalshirt 2022-2023. Ook dit jaar is Nike weer de kledingsponsor van Red Bull Leipzig. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2014.

RB Leipzig uit shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe RB Leipzig uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door passie, inzet en wilskracht. Het voetbalshirt is overwegend rood, de kleur die vaak geassocieerd wordt met vuur, maar ook een eindeloos reservoir aan kracht symboliseert. Rood is ook de kleur van de liefde en motivatie. Op de website zegt de club het volgende: ''We geven altijd 100%, wat er ook gebeurt, en willen jou dezelfde kans geven om je volledige potentieel te benutten met creativiteit en enthousiasme.''

Het Red Bull Leipzig uittenue bevat dit jaar ook een all-over print van van verschillende vlakken met een vervagend design. Ter hoogte van het midden van het RB Leipzig uitshirt is een kruis verwerkt, welke diagonale strepen bevat in verschillende tinten rood. Ook een aantal verticale banen aan de onderkant van het voetbalshirt zijn uitgerust met flitsende, diagonale, donker rode lijnen. Met wat fantasie vormen de lijnen de contouren van het clublogo. Deze kleur komt ook terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Het is overigens voor het eerst dat RB Leipzig een rood uitshirt met een speciaal design heeft. Eerder droeg de club al wel rode uitshirts, maar hadden deze een standaard template van Nike. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Red Bull, sinds 2009 de naamgever van RasenBallsport Leipzig, prijkt op het midden van het uittenue. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is het motto van de club verwerkt: ''You can do anything.'' Op de achterkant van het tenue staat bovendien de naam van de club in een boog: RB Leipzig. De onderkant van de achterkant van het tenue bevat dezelfde blokken met diagonale lijnen. Het RB Leipzig uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn ook volledig rood.

Zoals alle Nike tenues is het nieuwe RB Leipzig uitshirt uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe RB Leipzig uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Olmo, Silva, Szoboszlai, Nkunku, Angelino, Forsberg, Poulsen en andere spelers.

Red Bull Leipzig uitshirt bestellen

Het Red Bull Leipzig uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, Xl en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt van de Duitse club ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het RB Leipzig voetbalshirt in deze RB Leipzig fanshop!

of de NIKE SHOP

RB Leipzig uitshirt 2022-2023

RB Leipzig uitshirt 2022-2023

RB Leipzig uitshirt 2022-2023