Red Bull Leipzig 3e voetbalshirt 2022-2023

Een aantal weken na de lancering van het RB Leipzig uitshirt 2022-2023 hebben de club en Nike het Red Bull Leipzig 3e voetbalshirt gepresenteerd. Dit voetbalshirt wordt door de Duitse club vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en DFB Pokal, maar is ook het alternatief voor het reguliere uitshirt tijdens de uitwedstrijden in de Bundesliga. Het 3e voetbalshirt heeft vrijwel hetzelfde template als het andere uittenue. Nike is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van deze tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de Duitse topclub.

Zwart/rood RB Leipzig uitshirt 2022-2023

Het Red Bull Leipzig 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de ambities en roots van de club. Het voetbalshirt is dit jaar overwegend zwart met rode accenten en heeft een ronde hals. De rode details staan symbool voor de waarden aan de club en het feit dat de club alles kan bereiken, zolang dat met passie, passie, inzet, wilskracht en steun van de supporters gebeurt. Het nieuwe RB Leipzig tenue is een mix van stedelijke designelementen met een unieke kleurencombinatie. Het tenue ius zwart bevat aan de onderkant een een design van verticale blokken, waarin een gradiënt effect is verwerkt. Op het tenue zijn ook dunne, verticale rode lijnen verwerkt. Bovendien is de taping aan de zijkanten van het tenue rood. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst is uitgerust met het clublogo. Hiervoor is de zogenaamde Stamp-Tex Structure techniek gebruikt. Hoofdsponsor Red Bull versiert het midden van het tenue. Het voetbalshirt bevat ook een aantal details. In de nek van het tenue staat het motto van de club: ''You can do anything.'' De achterkant van het voetbalshirt bevat bovendien de naam van de club: RB LEIPZIG. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn ook volledig zwart. RB Leipzig heeft ook de bedrukking van de namen en rugnummers van de spelers geüpdatet. Deze hebben een modernere stijl en bevatten aan de onderkant het logo van Red Bull.

Zoals alle Nike tenues zijn de RB Leipzig voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium voetbalshirts de Dri Fit technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts zijn alleen lichter, vallen meer getailleerd en zijn uitgerust met extra ventilatiezones.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het RB Leipzig 3e voetbalshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Olmo, Silva, Szoboszlai, Nkunku, Laimer, Angelino, Forsberg, Poulsen, Kampl en nog meer spelers.

Red Bull Leipzig 3e voetbalshirt bestellen

Het Nike Red Bull Leipzig 3e shirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, Xl en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt van de Duitse club ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het RB Leipzig voetbalshirt in deze RB Leipzig fanshop!

of de NIKE SHOP

Red Bull Leipzig 3e voetbalshirt 2022-2023

RB Leipzig 3e voetbalshirt 2022-2023

Red Bull Leipzig 3e voetbalshirt 2022-2023