Real Salt Lake uitshirt 2023-2024

Real Salt Lake en kledingsponsor adidas hebben afgelopen week het nieuwe Real Salt Lake uitshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer en andere uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in het America First Field in 2023 speelt ''Claret and Cobalt'' in het Real Salt Lake thuisshirt 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Real Salt Lake voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is sinds de toetreding van de club tot de Major League Soccer in 2005 de kledingsponsor van de club. LifeVantage is sinds 2014 shirtsponsor van RSL.

Real Salt Lake voetbalshirt 2023-2024 | The Beehive State Kit

Het Real Salt Lake uitshirt 2023-2024 is door de club en adidas omgedoopt tot het ''Beehive State Kit''. Het tenue is dan ook een eerbetoon aan de staat Utah, welke als bijnaam ''Beehive State'' heeft en is geïnspireerd door de ethos van de lokale bevolking, waarin solidariteit en samenwerken belangrijk is. Net als bijen, staan de inwoners van Salt Lake samen. Als je voor één iemand komt, kom je voor iedereen: ''Be Gold. Go Gold.'' Het voetbalshirt is volledig goud en bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van een bijenkorf (Beehive). Het tenue bevat bovendien de andere clubkleuren van Real Salt Lake. De ronde hals is een combinatie van donkerblauw en rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn blauw en op de zijkanten van het tenue bevindt zich ook een blauwe baan, welke doorloopt over de achterkant van de onderkant van het tenue. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het 3BAR logo, welke gekenmerkt wordt door drie diagonale blokken. Dit logo gebruikt adidas vanaf dit seizoen op alle voetbalshirt. De andere borst bevat het clublogo, inclusief een zilveren ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van 2009. Op het midden van het tenue staat sponsor LifeVantage en de linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Het logo van AppleTV staat dit seizoen op de mouwen van alle Major League Soccer voetbalshirts. Het Real Salt Lake uitshirt bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue staat een graphic van een gekroonde leeuw, verwijzend naar de mascotte van de club: Leo The Lion. De onderkant van het tenue is uitgerust met een label met daarin de cijfers 05 en dit verwijst naar het oprichtingsjaar van de club en het debuutseizoen van de Amerikaanse club in de Major League Soccer. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: goud/blauw. Het Real Salt Lake uittenue wordt compleet gemaakt door een goud voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Real Salt Lake voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Real Salt Lake voetbalshirt bestellen

Het adidas Real Salt Lake uitshirt 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere MLS voetbalshirts? Check het dan direct in de onderstaande winkels. Hier bestel je de voetbalshirts vanaf € 69,95. Directe levering!

Bestel je MLS voetbalshirt in deze winkel

of deze winkel!

Real Salt Lake uitshirt 2023-2024

Real Salt Lake uitshirt 2023-2024

Real Salt Lake uitshirt 2023-2024

Real Salt Lake uitshirt 2023-2024

Real Salt Lake uitshirt 2023-2024

Real Salt Lake uitshirt 2023-2024