Real Betis Sevilla uitshirt 2018-2019

Betis Sevilla en Kappa hebben inmiddels ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Betis Sevilla de uitwedstrijden in de Spaanse competitie, de beker en in de Europa League gedurende 2018-2019. Real Betis eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Spaanse competitie, waardoor het dit seizoen Europees voetbal speelt. Het Italiaanse sportmerk Kappa is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Spaanse club van trainer Setién. Check hieronder alle details van het opvallende uitshirt!

Groen Real Betis Sevilla uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Betis Sevilla shirt is geheel groen en wordt gekenmerkt door de all-over print van omgekeerde driehoeken over het shirt. Deze driehoeken zijn wit, groen en licht groen. Deze driehoeken zijn geïnspireerd door de vorm van het logo van de club. Het embleem van de La Liga club prijkt in het goud op de linker borst. De andere borst bevat het logo van Kappa en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders en mouwen. Kappa en Betis tekenden deze zomer een meerjarige verbintenis. Het Italiaanse merk is de opvolger van adidas, dat sinds het seizoen 2015-2016 de tenues van Real Betis verzorgde. De mouwen worden dit jaar afgesloten door een taping in het groen/donker groen en verder draagt de club tijdens de La Liga wedstrijden op de rechter borst de officiële competitiebadge. De andere mouw is uitgerust met het logo van sponsor REALE SEGUROS. Dit seizoen zijn de tenues ook voorzien van een V-hals en bevindt zich aan de zijkanten van het shirt een groene taping.

Het nieuwe Real Betis uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een donker groen broekje met gouden accenten. De kousen zijn ook donker groen met gouden logo's en een lichter groene band aan de bovenkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt van Real Betis, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als William Carvalho, Inui, Joaquin, Sanabria, Guardado en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Real Betis voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Real Betis Sevilla shirt kan je vanaf september bestellen in de onderstaande winkel. Het shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 84,95. Het shirt kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshop kan je het tenue ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hier check je ook het nieuwste thuisshirt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Real Betis shirt in deze WINKEL!