RCD Mallorca derde wedstrijdshirt 2021-2022

Promovendus Real Club Deportivo Mallorca heeft deze week haar nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike. In dit nieuwe tenue speelt RCD Mallorca haar wedstrijden in La Liga en de Copa del Rey gedurende het aankomende seizoen. Nike is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Spaanse club en is hiermee de opvolger van Umbro. Het Amerikaanse sportmerk heeft een contract getekend voor vijf seizoenen, dus tot de zomer van 2026. Ben je nieuwsgierig naar het derde wedstrijdshirt van RCD Mallorca? Check de details hieronder!

RCD Mallorca derde wedstrijd shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van RCD Mallorca is gebaseerd op het Nike Omnipresent Strike II template. De basiskleur van het nieuwe tricot is blauw met een DNA grafische print op de schouders van het shirt in een iets donkerder blauwe tint. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een ronde hals, welke ook blauw van kleur is. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike. De bekende Swoosh is wit van kleur. Op de linkerborst staat het schitterende logo van de Spaanse club. Real Mallorca is terug in La Liga door een tweede plaats afgelopen seizoen in de Segunda Division. Op doelsaldo moesten ze de titel laten aan Espanyol, maar gelukkig voor de eilandbewoners was de tweede plaats ook genoeg voor promotie naar het hoogste niveau in Spanje. Zo heeft de club maar één jaar op het tweede niveau gespeeld. Na vier op één volgende jaren van promotie of degradatie hoopt Real Mallorca aankomend seizoen op een relatief rustig jaar. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Real Mallorca wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. Net zoals bij alle tenues van Nike, wordt ook bij het nieuwe tenue van Real Mallorca gebruik gemaakt van de Nike Dry Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Aankomend seizoen gaan we Kubo, Valjent, Battaglia, Baba Mollejo en alle teamgenoten zien schitteren in dit shirt.

RCD Mallorca voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van RCD Mallorca zijn op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van clubs uit La Liga? Check dan DEZE WEBSHOP. Het is ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!