RB Leipzig uitshirt 2023-2024

RB Leipzig en kledingsponsor Nike hebben het nieuwe RB Leipzig uitshirt 2023-2024 gepresenteerd met het motto ''RBL – mode: ON''. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Marco Rose de Bundesliga, DFB Pokal en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. In sommige uitwedstrijden draagt Leipzig het 3e voetbalshirt! Het is waarschijnlijk het laatste uitshirt dat door Nike geproduceerd wordt. Er gaan namelijk geruchten dat Puma vanaf het seizoen 2024-2025 de kledingsponsor van de ''Roten Bullen'' wordt. Nike is sinds 2014 de kledingsponsor van RB Leipzig en heeft het nieuwe uitshirt geproduceerd. Hoofdsponsor Red Bull is ook al sinds 2014 aan de club verbonden.

Een eerbetoon aan de supporters

Het thema van het Nike RB Leipzig uitshirt 2023-2024 omschrijft perfect het design van het nieuwe voetbalshirt. Zoals voor iedere fan van een voetbalclub geldt, geeft het aantrekken van het voetbalshirt een speciaal gevoel voor de fans van de club! Dat moment heeft iets magisch en iedereen heeft wel zijn eigen herinnering aan een voetbalshirt. Bij RB Leipzig draait alles om identificatie, emotie en passie. Het voetbalshirt geeft de supporters vertrouwen en maakt hen trots. Dit past ook perfect bij het motto van de club: ''You can do anything''. Wanneer de supporters het voetbalshirt aantrekken, is dat een teken dat de wedstrijddag begint, het team gesteund moet worden en de knop omgezet wordt: RBL MODE ON! Dit is ook het motto van het nieuwe RB Leipzig thuisshirt 2023-2024 van Nike. 

De duizelingwekkende all-over print op het RB Leipzig uitshirt staat symbool voor deze gemoedstoestand! Het voetbalshirt bevat een design van dunne zigzag banen in het rood en navy blauw. Deze banen lkomen allemaal samen op het midden van het voetbalshirt. Het uitshirt is dit seizoen weer uitgerust met een V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het officiële clublogo. Hoofdsponsor Red Bull staat op het midden van het uittenue. Het voetbalshirt heeft verder alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Onder de V-hals bevindt zich een ronding en deze ronding komt ook weer terug aan de bovenzijde van de achterkant van het voetbalshirt. Op de achterkant is dit vlak donkerblauw en bevat de leus van de club: ''You Can Do Anything''. De binnenkant van de hals is uitgerust met een andere tekst: ''Wir Sind Leipzig''. Op de achterzijde van het tenue staat traditiegetrouw de naam van Duitse voetbalclub. Het RB Leipzig uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Nike en de club staan. De kousen zijn ook volledig donkerblauw.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

RB Leipzig uitshirt bestellen

Het nieuwe RB Leipzig uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. In vergelijking met vorig seizoen zijn de prijzen iets gestegen

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL): € 94,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 74,95
  • Voetbalbroekje: Vanaf € 39,95
  • Kousen: Vanaf € 19,95

In deze winkels kun je de RB Leipzig tenues ook weer laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

RB Leipzig uitshirt 2023-2024
RB Leipzig uitshirt 2023-2024
RB Leipzig uitshirt 2023-2024
RB Leipzig uitshirt 2023-2024