RB Leipzig Champions League uitshirt 2020-2021

RB Leipzig en Nike hebben vandaag samen met alle andere 3e shirts het RB Leipzig 3e shirt of Champions League tenue gepresenteerd met het motto: ''STAND OUT. NEVER LISTEN.'' In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Julian Nagelsmann vooral de uitwedstrijden in de Champions League dit seizoen, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal. Het 3e voetbalshirt fungeert namelijk als alternatief voor het eerder gelanceerde RB Leipzig uitshirt. Het overkoelende thema van alle Nike 3e shirts voor 2020-2021 zijn de Air Max sneakers, zo ook dit nieuwe tenue van Red Bull Leipzig.

RB Leipzig 3e shirt 2020-2021

De kleuren van het RB Leipzig Champions League uitshirt zijn namelijk geïnspireerd door de kleurstelling van de populaire Nike Air Max '98 sneakers, die op de marketingfoto van de nieuwe tenues te zien zijn. Het RB Leipzig 3e shirt heeft dan ook een opvallende design. Het tenue bevat een graffiti achtige print, waarin golven zijn verwerkt in verschillende tinten blauw. Deze zogenaamde ''swirl'' print loopt ook door over de mouwen van het nieuwe tenue van de Duitse topclub en bevat de contouren van het clublogo van ''Die Roten Bullen.'' Het RB Leipzig voetbalshirt is verder uitgerust met een ronde hals. De ronde hals is overwegend navy blauw en is aan de onderkant uitgerust met een subtiele gele lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het tenue zijn geel. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat het clublogo in het navy blauw/geel. Ook het logo van sponsor Red Bull op het midden van het voetbalshirt is geel. In de nek op de achterkant van het tenue is verder nog een dunne gele taping aangebracht. Hierin zijn de initialen van de club verwerkt: RBL. Op de achterkant staat ook de naam van de club: RB Leipzig. Het broekje van het tenue is ook navy blauw met gele logo's. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Alle Nike voetbalshirts zijn dit jaar weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic shirts van RB Leipzig zijn uitgerust met de VaporKnit technologie en de replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte afvoer van zweet en voor ventilatie. De authentic tenues zijn alleen wat lichter en vallen getailleerd. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe RB Leipzig 3e shirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Olmo, Sabitzer, Upamecano, Poulsen, Adams, Nkunku, Forsberg, Konaté en andere spelers of check het RB Leipzig thuisshirt.

Red Bull Leipzig voetbalshirt bestellen

Het RB Leipzig Champions League uitshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De prijs van de voetbalbroekjes is € 34,95 voor kinderen en € 39,95 voor volwassenen. De kousen bestel je vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het RB Leipzig voetbalshirt in de RB Leipzig fanshop!

of DEZE SHOP

of de Nike SHOP!

RB Leipzig 3e shirt 2020-2021

RB Leipzig 3e shirt 2020-2021