Rayo Vallecano voetbalshirts 2023-2024

Met trots heeft Rayo Vallecano haar voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 onthuld. In samenwerking met kledingsponsor Umbro, die de rol van Kelme heeft overgenomen sinds 2020, bereidt de club zich voor op een nieuw hoofdstuk in La Liga. Na een voorgaand seizoen waarin Rayo Vallecano op de 11e plaats eindigde, kijkt de club uit naar nieuwe uitdagingen.

Rayo Vallecano thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023-2024, ontworpen door Umbro, straalt een tijdloze elegantie uit. Met een witte basis worden details en accenten in rood en goud toegevoegd. Opvallend is de bliksemschicht die over de gehele lengte van het shirt loopt, wat een speels en uniek element vormt. De uiteinden van beide mouwen zijn gehuld in een gouden tint, verfraaid met rode Umbro-logo's. Deze kleuraccenten zijn eveneens terug te vinden in de kraag. Het rode Umbro-logo siert de rechterborst, terwijl het logo van sponsor Digi centraal op de borst prijkt. Het clubembleem van Rayo Vallecano is op de linkerborst terug te zien. Het voetbalbroekje is wit en voorzien van een rood-gouden streep aan de zijkant, waarop het rode Umbro-logo op het linkerbeen en het clublogo op het rechterbeen te vinden zijn. De witte voetbalsokken met het rode Umbro-logo in het midden, maken het tenue compleet.

Rayo Vallecano uitshirt 2023-2024

Het uitshirt voor het seizoen 2023-2024 toont een elegantie in zwart, met de bliksemschicht in het rood en een gouden rand. Net als bij het thuisshirt zijn de uiteinden van de mouwen gehuld in goud en verfraaid met rode Umbro-logo's, terwijl deze kleuraccenten ook de kraag sieren. Het rode Umbro-logo staat op de rechterborst en het clublogo is op de linkerborst te zien. Sponsor Digi heeft een plaats in het midden van het voetbalshirt gekregen. Het voetbalbroekje is zwart en voorzien van een rood-gouden streep aan de zijkant, waarop het rode Umbro-logo op het linkerbeen en het clublogo op het rechterbeen prijken. De zwarte voetbalsokken maken het tenue compleet met het witte Umbro-logo in het midden.

Rayo Vallecano 3e voetbalshirt 2023-2024

Het derde shirt voor het seizoen 2023-2024 straalt een opvallende pracht uit in goud, met dit keer de bliksemschicht in het zwart met een witte rand. De zwarte uiteinden van beide mouwen zijn verfraaid met gouden Umbro-logo's. Het witte Umbro-logo zie je op de rechterborst, terwijl het logo van Digi centraal op de borst prijkt. Het clublogo van Rayo Vallecano vind je terug op de linkerborst. Het voetbalbroekje is goud en voorzien van een zwart-witte streep aan de zijkant, waarop het zwarte Umbro-logo op het linkerbeen en het clublogo op het rechterbeen te vinden zijn. De gouden voetbalsokken completeren het tenue met het zwarte Umbro-logo in het midden.

De nieuwe Rayo Vallecano voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Spaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Spaanse clubs? Check het in deze fanshop!

 

Rayo Vallecano voetbalshirts 2023-2024
Rayo Vallecano voetbalshirts 2023-2024
Rayo Vallecano voetbalshirts 2023-2024
Rayo Vallecano voetbalshirts 2023-2024
Rayo Vallecano voetbalshirts 2023-2024
Rayo Vallecano voetbalshirts 2023-2024