Racing Strasbourg voetbalshirts 2020-2021

Racing Club de Strasbourg en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Strasbourg voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Franse club de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2020-2021. Strasbourg eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in de Franse competitie en speelt dit seizoen dus weer op het hoogste niveau. Adidas is sinds 2018 kledingsponsor van de Franse club en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt en uitshirt.

Strasbourg thuisshirt 2020-2021

Het RC Strasbourg thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer overwegend blauw, waarbij op de body van het tenue een melange effect verwerkt is. De mouwen zijn geheel blauw en op de schouders bevinden zich witte adidas strepen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een V-hals. Een speciaal label bevindt zich nog aan de onderkant van het tenue. Dit label is rood/wit en bevat een ooievaar met de tekst: JEHTZ GEHT's LOS, verwijzend naar buurland Duitsland. Het adidas logo staat op de rechterborst en het clublogo op de andere borst. Hoofdsponsor ES versiert het midden van het tenue en daarnaast is het voetbalshirt voorzien van verschillende andere sponsoren. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte details.

Strasbourg uitshirt 2020-2021

Het RC Strasbourg uitshirt 2020-2021 is dit seizoen geheel wit en bevat aan de onderkant van de mouwen een brede blauwe band met een subtiele rode lijn. Deze kleuren komen ook terug in de V-hals van het tenue. Op het uitshirt prijkt Winamax als shirtsponsor en alle andere logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit tenue bevat een speciale tag aan de onderkant en in de hals is de leus van de club verwerkt. Het uittenue van Strasbourg wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. Alle Strasbourg tenues zijn dit jaar voor het eerst uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Strasbourg voetbalshirts, welke vanaf nu geragen worden door spelers als Simakan, Lala, Ricner, Thomasson, Sissoko, Lienard, Mothiba en andere spelers. De nieuwe Racing Club Strasbourg tenues kun je vooralsnog alleen in de webshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel!